24 Ιουνίου 2012

Κυριάκος Παπαδόπουλος: Είμαι από τους αγαπημένους παίκτες στη Γερμανία

Ένας από τους καλύτερους παίκτες της Εθνικής ομάδας, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, μίλησε στην εκπομπή του Sport24.gr για το Euro 2012. Ο αμυντικός της Σάλκε αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τη Γερμανία, ενώ χαρακτήρισε τεράστια εμπειρία τη συμμετοχή στη διοργάνωση.

Αναλυτικά όσα είπε:

"Νομίζω ότι κάναμε το καλύτερο, αφού πήραμε την πρόκριση που ήταν ο στόχος που είχαμε θέσει. Το θέλαμε πολύ και το πετύχαμε. Τα δώσαμε όλα με τη Γερμανία, αλλά κακά τα ψέματα ήταν καλύτερη ομάδα από εμάς και πήρε τη νίκη. Είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια. Παλέψαμε, δεν φοβηθήκαμε κανέναν αντίπαλο. Κοιτάξαμε στα μάτια τη Ρωσία και παρόλο που ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο, αντεπεξήλθαμε και πήραμε τη νίκη, δίνοντας χαρά σε όλους τους Έλληνες".
Για την αναμέτρηση με τη Γερμανία: "Μίλησα με τον Νόιερ και τον Χέβεντες. Ήξεραν ότι δεν είμαστε τρομερή ομάδα και γι' αυτό δεν μας φοβόντουσαν. Προσωπικά πιστεύω ότι αυτή είναι η καλύτερη Γερμανία όλων των εποχών. Θεωρώ ότι έχει πολλές πιθανότητες να κατακτήσει το τουρνουά. Δεν θέλω να μπω σε πολιτικά ζητήματα, αλλά όντως οι Γερμανοί μας φοβούνται και μας σέβονται ως λαό. Μας εκτιμούν πολύ. Εγώ μάλιστα αισθάνομαι πολύ οικεία στη Γερμανία. Με αγαπάνε πολύ και παρότι Έλληνας, είμαι από τους αγαπημένους παίκτες εκεί".