08 Ιουνίου 2012

Κεφαλογιάννη-Πλεύρης: Μαζί με τους κατοίκους του αγ. Παντελεήμονα


Σήμερα το απόγευμα ο Θάνος Πλεύρης και η Όλγα Κεφαλόγιάννη συναντήθηκαν με τους κατοίκους της περιοχής του αγίου Παντελεήμονα Αχαρνών, και συνομίλησαν για τα σοβαρά προβλήματα ασφάλειας και λαθρομετανάστευσης της περιοχής. Οι κάτοικοι παρουσίασαν την εξαιρετικά δύσκολη καθημερινότητα την οποία βιώνουν στην άλλοτε αρχοντική περιοχή των Αθηνών...
και από την πλευρά τους ο Θάνος Πλεύρης και η Όλγα Κεφαλογιάννη τους ανέπτυξαν τις σαφείς, ξεκάθαρες, δυναμικές και ρεαλιστικές θέσεις της Νέας Δημοκρατίας και του Αντώνη Σαμαρά για την ριζική και αποτελεσματική πάταξη της ανασφάλειας, της εγκληματικότητας και της λαθρομετανάστευσης του κέντρου των Αθηνών.
Στην συνέχεια μαζί με κατοίκους της περιοχής επισκέφτηκαν το Αστυνομικό Τμήμα, όπου και είχαν έναν ζεστό και φιλικό διάλογο με τον Διοικητή και το προσωπικό, δίνοντας έτσι για μια ακόμη φορά το σαφές μήνυμα ότι η Νέα Δημοκρατία ήταν, είναι και θα βρίσκεται πάντα δίπλα στον Έλληνα Αστυνομικό, συμπαραστάτης στο δύσκολο καθημερινό του έργο για την ασφάλεια του Έλληνα και της Ελληνίδας.







http://thanos-plevris.blogspot.gr/2012/06/blog-post_2143.html