Τρίτη, 19 Ιουνίου 2012

Προσπαθεί ο ΕΟΤ να συμμαζέψει τους πατριώτες του κώλου που έξέθρεψαν οι Παπούλιες και οι δημοσιοκάφροι
[Τα 'χουμε πει 100 φορές: Όσο και να αποδοκιμάσεις τον εθνικό ύμνο της Γερμανίας, όσα γκολ και να βάλεις στους Γερμανούς, όσους Γερμανούς και να δείρεις η ουσία δεν αλλάζει: Το μπουρδέλο που λέγεται ελληνικό κράτος δεν πρόκειται να αλλάξει όσο οι ηλίθιοι λένε ότι οι πολιτικοί τους κλέβουν τα "όνειρα", όπου "όνειρο" εννοούν το διορισμό στο δημόσιο...
το μόνο που καταφέρνουν είναι να διώχνουν τουρίστες και να μειώνουν ακόμα πιο πολύ τα έσοδα του κράτους αφού μειώνεται το ΦΠΑ και τα έσοδα από τον Τουρισμό, με αποτέλεσμα να μπαίνουν χαράτσια και νέοι φόροι ακόμα και σε πατριώτες του κώλου που δεν μένουν σε τουριστικές περιοχές ή δεν έχουν ξενοδοχεία...]

Εντονη κινητοποίηση στα ελληνικά αθλητικά και πολιτικά γραφεία ενόψει της αναμέτρησης της Ελλάδας με τη Γερμανία την προσεχή Παρασκευή. Συγκεκριμένα, άπαντες θέλουν να... προλάβουν το κακό την ώρα της ανάκρουσης του Εθνικού ύμνου της Γερμανίας.

Το ενδεχόμενο αποδοκιμασιών του ύμνου των Γερμανών από τους Ελληνες φιλάθλους που θα βρεθούν στις εξέδρες του γηπέδου έχει κινητοποιήσει μέχρι και ο ΕΟΤ (!) ώστε να δώσει οδηγίες σε ελληνικά και ξένα τηλεοπτικά δίκτυα να χαμηλώσουν τη φωνή την ώρα της ανάκρουσης του εθνικού ύμνου των Γερμανών και να μην ακουστούν οι αποδοκιμασίες από τους Ελληνες!

5 σχόλια:

 1. O Kαμμένος προέρχεται απὀ την φαύλη ΝΔ, γνήσιο τέκνο της, ανεύθυνος σε σοβαρές εθνικές υποθέσεις. Ενα καθυστερημένο βουτυρόπαιδο το παίζει «εθνικός ηγέτης». Εκεί έχουμε καταντήσει...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ευτυχώς που υπάρχουν γνήσιοι πατριώτες σαν τον Σαμαρά και πάει μπροστά ο τόπος
  Μπράβο στο σχηματισμό κυβέρνησης
  Αφού κυβερνάνε οι ιδιο γιατι κάναμε δύο φορές εκλογές;;
  Δεν χορταίνω να βλέπω Βενιζελο να μιλάει λες και πήρε 60% άλλο ένα επίτευγμα Σαμαρά

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. http://www.youtube.com/watch?v=Has9Bvlyxdk&feature=related

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Πατριώτης αυτός;
  Γελάσαμε και σήμερα πάνω που νόμιζα ότι θα έφευγε η μέρα έτσι χωρίς ένα χαμόγελο.
  Τώρα από πότε είναι πατριώτες αυτοί που είναι στις λίστες ζιμενς αυτό μόνο δεν ξέρω αν η ιατρική επιστήμη έχει προχωρήσει τόσο ώστε να μπορεί να αναλύσει τέτοιους κενούς εγκεφάλους ΄που δεν γνωρίζουν καν τι σημαίνει πατριώτης.
  Το λιγότερο που θα είχε κάνει ο συγκεκριμένος θα ήταν να είχε (αν ήταν πατριώτης,που δεν είναι φυσικά να κατέθετε να λεφταδάκια που του έδινε σαν ευρωβουλευτή ο λαός,στην Ελλάδα,και όχι στις αγαπημένες χώρες της λέσχης μπιλντεμπερκ.
  Επίσης θα είχε πάει να υπηρετήσει την πατρίδα κανονικά στον στρατό και όχι να απαλλαγεί με ελάχιστα ψωροχιλιάρικα(είναι υπέρτατο καθήκον ενός πατριώτη αυτό).
  Τουλάχιστον ανθρωπάκια σιωπήστε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. @ 19 Ιουνίου 2012 8:39 μ.μ.
  kapi eksipnopeda pou pigan ke psifisan atoma san to kameno ke to chealex ftene andi na dosun aftodinamia ston SAMARA!
  Ise ena apo afta ta pedakia ???

  ΑπάντησηΔιαγραφή