12 Ιουνίου 2012

Είναι δυνατόν κόμματα που ευαγγελίζονται το νέο να ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ εν γνώση τους και να βρωμίζουν τον τόπο με αφίσες-Δριμύ κατηγορώ Δημιουργίας ξανά για παράνομη αφισοκόλληση

Για παράνομη αφισοκόλληση κατηγορεί ΣΥΡΙΖΑ, Δημοκρατική Αριστερά και Ανεξάρτητους Ελληνες, η Δημιουργία ξανά, καλώντας μάλιστα τις δημοτικές αρχές να επιβάλλουν τα προβλεπόμενα πρόστιμα.


Όπως χαρακτηριστικά υπογραμμίζεται στη σχετική ανακοίνωση, «ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΔΗΜΑΡ και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, καθώς και άλλα κόμματα της άκρας αριστεράς, γράφουν στα παπούτσια τους τη νομοθεσία για την παράνομη αφισσοκόλληση και μετατρέπουν τις πόλεις σε ένα απέραντο σκουπιδότοπο αφισσών».

Παράλληλα, όμως, η Δημιουργία ξανά κάνει λόγο και για συνειδητή προσπάθεια από τα «κόμματα της "ψευτοεπανάστασης"» «να αμφισβητηθεί η συντεταγμένη εξουσία και έτσι να περάσει στο λαό το μήνυμα της πολιτικής ισχύος τους», ενώ όπως επισημαίνει, με τέτοιου είδους πρακτικές νοθεύεται και ο πολιτικός ανταγωνισμός, αφού τα κόμματα που σέβονται το νόμο και τους κανόνες της δημοκρατίας, είναι σε μειονεκτική θέση σε σχέση με τους «παράνομους ανταγωνιστές τους».

Κλείνοντας, η Δημιουργία ξανά καλεί όλους τους δημάρχους των οποίων οι πόλεις «μαστίζονται από την "κουρελαρία" των αφισών», να επιβάλλουν χωρίς καθυστέρηση τα προβλεπόμενα από το νόμο πρόστιμα και να ζητήσουν και σχετική αποζημίωση «για τις εκατοντάδες ώρες υπερωριακής εργασίας των συνεργείων καθαριότητας». «Επικροτούμε τις δηλώσεις και τις ενέργειες των δημάρχων Αθήνας και Θεσσαλονίκης και αναμένουμε να συνεχίσουν να πράττουν τα δέοντα», καταλήγει η ανακοίνωση της Δημιουργίας ξανά.