05 Ιουνίου 2012

Μόνο ένας στόκος σαν τον Κραουνάκη θα ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ "για να διαλυθεί το ΠΑΣΟΚ"

[Καλά θέλει πολύ μυαλό για να δεις ρε νούμερο ότι όλο το ΠΑΣΟΚ μετακομίζει στον ΣΥΡΙΖΑ; Το 17% που πήρε είναι άνθρωποι που ψήφισαν πρώτη φορά;... αλλά τι να περιμένεις από ανθρώπους που κουβαλάνε ακόμα το κόμπλεξ της "δεξιάς" μέσα τους...]

Για την κρίση, τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα αλλά και για τις αλλαγές που ελπίζει να φέρει αυτή η κατάσταση, μίλησε σε συνέντευξή του ο Σταμάτης Κραουνάκης, με αφορμή το καινούργιο του έργο με τίτλο «Δε Μασάμε!!! 2012 Φιλιά!».

Κληθείς να σχολιάσει τη ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής στο 3pointmagazine.gr, ο μουσικός είπε: «Δίνουμε πολλή σημασία νομίζω. Η Χρυσή Αυγή είναι ένα επικίνδυνο καρτούν στο οποίο αν δώσουμε τροφή για αναμετάδοση θα γίνει τέρας. Θα ξεφουσκώσει κι άλλο. Άστε το ήσυχο. Είναι βέβαια παιδί του ΠΑΣΟΚ και αυτό. Τα 5 χρόνια Καραμανλής δεν έρχονται σε αντίθεση με 25 χρόνια διάλυση. Και ακόμα δυστυχώς κάποια έντυπα εθελοτυφλούν. Αρνούνται να δουν την αλήθεια».

Αναφερόμενος στην άνοδο της Αριστεράς, σημείωσε: «Το ΚΚΕ δεν στήριξε τον ΣΥΡΙΖΑ. Ψηφίζω ΚΚΕ και σας μιλάω από τη θέση του ψηφοφόρου, όχι του στελέχους, που για πρώτη φορά όμως δεν θα το ψηφίσει. Θα στηρίξω την νέα αυτή τάση, με ενδιαφέρει να αλλάξει η εικόνα. Με ενδιαφέρει να φύγει για πάντα το ΠΑΣΟΚ, το οποίο θεωρώ ριζικό καταστροφέα. Δεν θέλω να το ξαναδώ μπροστά μου. Και τα 2 βασικά τέως μεγάλα κόμματα».

Παράλληλα πρόσθεσε: «Ο Έλληνας στο σπίτι του βαθιά μέσα είναι δυστυχώς ακόμα δεξιός. Το ελληνικό σπίτι στην εσωτερική του ρίζα στην πλειοψηφία είναι σπίτι με συμπεριφορά δεξιά. Δεν ξέρω αν θα ξεριζωθεί».

Πρέπει δηλ. να μας ξεριζώσει ο κρατικοδίαιτος που κατέχει την απόλυτη αλήθεια της αριστεράς... ρε άι στο διάολο μεσημεριάτικα...