20 Ιουνίου 2012

Έλεος ρε κομπλεξάρες Άγγλοι! Ο Χαλκιάς ο χειρότερος παίκτης στο Euro 2012... άντε κι ο Καραγκούνης... αλλά και ο Παπαδόπουλος!

Ως τον παίκτη με την χειρότερη απόδοση μέχρι στιγμής από τις ομάδες που έχουν προκριθεί στα προημιτελικά του Euro 2012 χαρακτήρισε γνωστή αγγλική ιστοσελίδα τον Κώστα Χαλκιά.


Σύμφωνα με το σύστημα αξιολόγησης του «goal.com», ο 38χρονος τερματοφύλακας είναι ο χειρότερος παίκτης στην ενδεκάδα με τους ποδοσφαιριστές που είχαν την χειρότερη απόδοση, ενώ σε αυτήν την ιδιαίτερη ενδεκάδα συμπεριλαμβάνονται επίσης ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και ο Γιώργος Καραγκούνης.

«Ο τερματοφύλακας Κώστας Χαλκιάς έχει τη χαμηλότερη βαθμολογία του τουρνουά μέχρι στιγμής από τους παίκτες που εξακολουθούν να βρίσκονται στο Euro. Ο 38χρονος ήταν υπεύθυνος για το γκολ του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στο 1-1 με τους συνδιοργανωτές (Πολωνούς), ενώ δέχτηκε δύο γκολ σε έξι λεπτά στο δεύτερο παιχνίδι προτού αντικατασταθεί λόγω τραυματισμού. Ο αρχηγός Γιώργος Καραγκούνης είχε κακή απόδοση στα δύο πρώτα παιχνίδια και το νικητήριο γκολ με τη Ρωσία δεν ήταν αρκετό για να βελτιώσει την θέση του στην βαθμολογία, ενώ ο νεαρός αμυντικός Κυριάκος Παπαδόπουλος δεν έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει έως τώρα», αναφέρει το δημοσίευμα για τους διεθνείς.

Εκτός αυτών, την 11άδα συμπληρώνουν οι Κριστιάν Μάτζο και Μάριο Μπαλοτέλι της Ιταλίας, ο Τζέιμς Μίλνερ της Αγγλίας, οι Φλοράν Μαλουντά και Αντίλ Ραμί της Γαλλίας, όπως και οι Μίλαν Μπάρος, Ντανιέλ Κολάρ και Νταβίντ Λιμπέρσκι.