Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2012

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ 350 ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ,1500 ΑΙΤΗΣΕΙΣ!Πληροφορούμαι ότι τα βιογραφικά που έχουν κατακλύσει την Κουμουνδούρου είναι περισσότερα από 1.500 για περίπου 350 θέσεις, καθώς η Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ αριθμεί πλέον 71 άτομα και ο κάθε βουλευτής δικαιούνται πέντε συνεργάτες, άλλους αποσπασμένους από το Δημόσιο και άλλους που θα προσληφθούν επί τούτου.
Ωστόσο, κεντρική γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ είναι να μην επιλέγουν οι βουλευτές όλους τους συνεργάτες τους, ώστε η σύνθεση της «στρατιάς» συμβούλων που θα πλαισιώσουν τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να μην αποτελείται από «φίλους και γνωστούς» αλλά από κομματικά στελέχη. Μαθαίνω, μάλιστα, ότι από τους 5 συνεργάτες, ο κάθε βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει δικαίωμα να επιλέξει να προσλάβει τον έναν και οι υπόλοιποι τέσσερις θα του σταλούν από το κόμμα. Έχει συσταθεί προς τούτο και ειδική επιτροπή, που αξιολογεί τα βιογραφικά και προχωρεί στη στελέχωση των τομέων της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

http://naxios.blogspot.gr/2012/07/350-1500.html

4 σχόλια:

 1. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το ΚΚΕ Νο 2. Εξέλεξε κομμουνιστές βουλευτές από μη κομμουνιστές ψηφοφόρους. Είναι το ίδιο μισέλληνες και επικίνδυνοι για την εθνική ασφάλεια όπως και οι προδότες του ΚΚΕ Νο 1.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Τα άλλα κόμματα δε ξέρουν τίποτα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ola ta gourounia tin idia mouri exoun. apo ti mia diorizoun to skiloloi tous oloi kai apo tin alli apolisane emas tous 53 simvasiouxous pyrosvestes fetos kai den idrose to afti kanenos

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Είναι προφανές ότι δεν ξέρετε να διαβάζετε.
  Στο άρθρο λέει πως οι βουλευτές του δεν μπορούν να επιλέξουν όποιους θέλουν αυτοί,δηλαδή φίλους,συγγενείς κ.λ.π όπως γίνεται στην πλειοψηφία των υπόλοιπων κομμάτων.
  Αλλά κατευθείαν βγάζετε τη χολή σας...

  ΑπάντησηΔιαγραφή