12 Ιουλίου 2012

Βανέσα Παραντίς: «Είναι μια τσούλα που κλέβει άντρες»

Τα πράγματα μεταξύ της νυν (Άμπερ Χέρντ) και της πρώην (Βανέσα Παραντίς) του Τζόνι Ντεπ έχουν αρχίσει και γίνονται πραγματικά ενδιαφέροντα με την οργισμένη σύζυγο να την κατηγορεί ως αντροχωρίστρα.

«Είναι μια τιποτένια, φτηνή τσούλα που κλέβει άντρες. Και καλά θα κάνει να φροντίσει να μείνει μακριά από τα παιδιά μου». Αυτό δήλωσε -σύμφωνα με το Hollywood Life- η 39χρονη Βανέσα Παραντίς σε δημοσιογράφο που της έπαιρνε συνέντευξη. Παρακαλώντας τον μετά να μην το δημοσιεύσει.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που η πρώην σύζυγος του Τζόνι δείχνει τι πραγματικά αισθάνεται για τον χωρισμό, παρότι όπως φαίνεται θα βρεθεί με την μισή περιουσία του Ντεπ που ανέρχεται σε 150 εκ. δολάρια.

Η 26χρονη Άμπερ Χέρντ από την άλλη, που δεν έχει επιβεβαιώσει την σχέση, προσπαθεί να μείνει ψύχραιμη και σιωπηλή. Και να αραιώσει τις επισκέψεις της στην Αριζόνα, εκεί που βρίσκεται ο Ντεπ για τα γυρίσματα του Lone Ranger.

Ο Ντεπ, από την άλλη, μοιάζει τόσο γοητευμένος με την Άμπερ που δεν τον νοιάζει τίποτε άλλο. Σύμφωνα με πηγή από το περιβάλλον του έχει γυρίσει και έχει πει «Όταν αντίκρισα για πρώτη φορά την Άμπερ, ήταν σαν να βλέπω μια σταρ του παλιού Χόλιγουντ, όπως π.χ. Την Λορίν Μπακόλ».