10 Ιουλίου 2012

Διαψεύδει ο μέαγς ποδηλάτης ότι έπεσε απ' το ποδήλατο: Πήγα στο ΚΑΤ για να «τσεκάρω» παλιό τραύμα από το ποδήλατοΜε ανακοίνωση από το πολιτικό του γραφείο, ο πρώην πρωθυπουργός Γιωργος Παπανδρέου διέψευσε πως είχε ατύχημα με το ποδήλατο του και χρειάστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο ΚΑΤ πρόκειμένου να εξεταστεί από τους γιατρούς και να κάνει ακτινογραφία.
Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μετέβει το Σάββατο στο ΚΑΤ προκειμένου να υποβληθεί σε ένα καθιερωμένο ιατρικό έλεγχο στη φτέρνα, εξαιτίας του τραύματος που είχε από παλιότερο ατύχημα με το ποδήλατο.

Στην ανακοίνωση μάλιστα ο Γιώργος Παπανδρέου διαψεύδει και τα όποια σενάρια δημοσιεύονται αναφορικά με το πολιτικό του μέλλον.

Η ανακοίνωση του γραφείου του κ.Παπανδρέου

«Ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα και την αλήθεια έχουν πληροφορίες που δημοσιεύονται σήμερα σε ΜΜΕ και αφορούν τον Γιώργο Α. Παπανδρέου.

Όπως, ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα και την αλήθεια έχουν διάφορα δημοσιεύματα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας την τελευταία περίοδο και εκφράζουν την... αγωνία των συντακτών και των εμπνευστών τους, σχετικά με το προσωπικό και πολιτικό μέλλον του Γιώργου Α. Παπανδρέου».