05 Ιουλίου 2012

«Είμαι μια χαρά. Σας ευχαριστώ όλους», δηλώνει η Χολμς

Πιο ανακουφισμένη από ποτέ μοιάζει η 33χρονη ηθοποιός που έσπασε χθες την σιωπή της και έκανε την πρώτη της δήλωση μετά τον χωρισμό της.
«Είμαι μια χαρά. Σας ευχαριστώ πολύ», δήλωσε η Κέιτ Χολμς στην δημοσιογράφο της America Daily News που την πέτυχε να ψωνίζει κρεατικά και λαχανικά για το μπάρμπεκιου που διοργάνωσε με αφορμή την χθεσινή γιορτή της Αμερικάνικης Ημέρας της Ανεξαρτησίας.


To ίδιο βράδυ βρέθηκε, συνοδεία των σωματοφυλάκων της και της Σούρι, σε παγωτατζίδικο. Εκεί όπου δεν σταμάτησε να χαϊδεύει και να φιλάει την κόρη της που με τόσο στοργή κρατούσε στην αγκαλιά της.

Στην άλλη άκρη του φάσματος ήταν η διάθεση του Τομ Κρουζ που ακύρωσε ότι του είχαν προγραμματίσει για τα 50α γενέθλια του, τα οποία και προτίμησε να περάσει μαζί με την Ισαμπέλα και τον Κόνορ, τα δυο υιοθετημένα παιδιά του από την εποχή που ήταν παντρεμένος με την Νικόλ Κίντμαν.

Μάλιστα ο 17χρονος Κόνορ τουίταρε και ένα μήνυμα υποστήριξης στον πατέρα του, το οποίο έλεγε «Η οικογένεια πάνω από όλα. Γιατί οι φίλοι έρχονται και φεύγουν, αλλά η οικογένεια μένει».