Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2012

Ο Τσίπρας θεωρεί ότι οι Ε/κύπριοι καταπιέζουν τους Τ/κύπριους όπως λέει ο Μηλιός;Σε λίγο οι συνιστώσες θα γιορτάζουν και την εισβολή του Αττίλα


«Θλίψη και οργή προκαλούν σε όλους τους Έλληνες, βεβηλώνοντας τη μνήμη των Ηρώων του Κυπριακού Ελληνισμού, οι απαράδεκτες θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ, που δημοσιεύονται στην προσωπική διαδικτυακή σελίδα του προβεβλημένου στελέχους του, Γιάννη Μηλιού και συνυπογράφουν τα επίσης μέλη του...
Σίσσυ Βωβού και Νάσος Θεοδωρίδης, ανήμερα της Μαύρης Επετείου της εισβολής του Αττίλα.
Σύμφωνα με τις απόψεις τους, για τα δεινά του Κυπριακού Ελληνισμού, ευθύνονται ο «ελληνικός εθνικισμός» και η «ελληνική επεκτατική πολιτική». Κατηγορούν, μάλιστα, τους Ελληνοκυπρίους ότι καταπιέζουν τους Τουρκοκυπρίους!!!
38 χρόνια μετά την εισβολή του Αττίλα στη Μεγαλόνησο, αναρωτιόμαστε αν το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ταυτίζεται πλήρως με τα όσα ακραία και επικίνδυνα υποστηρίζουν τα στελέχη του.
Σε αυτό κ. Τσίπρα επιτέλους θα απαντήσετε;».

ΝΔ

Επισυνάπτεται το κείμενο θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ που δημοσιεύεται στον προσωπικό ιστότοπο του στενού συνεργάτη του Προέδρου του, κ. Γιάννη Μηλιού.

ΣΥΡΙΖΑ - Μηλιός για τουρκική εισβολή στην Κύπρο

4 σχόλια:

 1. O Μηλιός φανατικός κομμουνιστής και καθηγητής στο πανεπιστήμιο, έχει αποφοιτήσει απο το αμερικανικό κολέγιο των Αθηνών, του οποίου αποστολή είναι η παραγωγή πρακτὀρων στην υπηρεσία του αερικανοεβραϊκού ιμπεριαλισμού.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αγαπητό Δεξί Εξτρέμ είναι λάθος να λες ότι υπάρχουν Ελληνοκύπριοι και τουρκοκύπριοι. Υπάρχουν Έλληνες και υπάρχουν τούρκοι.
  Όπως δεν υπάρχουν Ελληνοθρακιώτες και τουρκοθρακιώτες, έτσι δεν υπάρχουν Ελληνοκύπριοι και τουρκοκύπριοι.
  Αρκετά με την παραμύθα του Μακαρίου περί Κυπριακού έθνους. Πόσο θα το πληρώσουμε ακόμα ως Ελληνισμός;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Η προδοσία χρειάζεται να ενδυθεί και κάποια λεοντή, να πατήσει σε κάποιο ιδεολογικό υπόβαθρο για να περάσει. Και πρώτ' απ' όλα να περάσει στη συνείδηση του προδότη για να μην νοιώθει προδότης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ο ανωνυμος 11.48 20/7 να τραβήξει το καζανακι τώρα που τελειωσε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή