12 Ιουλίου 2012

Η Χ.Α στηρίζει Μουρούτη

Η Χρυσή Αυγή με ανάρτηση στην ιστοσελίδα της, υποστηρίζει τον Γιώργο Μουρούτη, με αφορμή τις χθεσινές δηλώσεις του στο twitter για το δημοσιογραφικό δίδυμο του πρωινού της ΝΕΤ.

Aναλυτικά αναφέρει στην ιστοσελίδα της

Καυστικότατα σχόλια κατά του… συνασπισμένου διδύμου της «Πρωινής Γραμμής» της ΝΕΤ, έκανε ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Γιώργος Μουρούτης με αφορμή την συνέντευξη Τσίπρα στη ΝΕΤ, το πρωί της Τρίτης.

Ιδού: «Πρωινή Ενημέρωση και Κούλογλου, πρέπει να διδάσκονται στις σχολές δημοσιογραφίας για την διεισδητικότητα των ερωτήσεών τους...Λυπούμαι την δημοσιογράφο της ΝΕΤ, που δεν της επιτρέπει ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να του υποβάλει ερώτηση...Δέκα λεπτά αμίλητη είναι... ».

Ακολούθησε απάντηση του συριζαίου Παπαδημούλη (υπέρ των «συντρόφων» δημοσιογράφων) μέσω twitter, αλλά και του επικεφαλούς του μαρξιστικού δημοσιογραφικού ιερατείου της ΕΣΗΕΑ και άλλοτε «Ιού» της αλήστου μνήμης «Ελευθεροτυπίας», φυσικά υπέρ των ομοϊδεατών του.

Και βέβαια, επί της ουσίας έχει δίκιο ο Μουρούτης και στην περίπτωση του Κούλογλου και στο πρωινό δίδυμο της αριστεράς και της… προόδου (τους οποίους είχε καταγγείλει ως φόρα-παρτίδα συριζαίους μέχρι και ο… Πάγκαλος). Και αυτοί δεν είναι οι μόνοι.

Είναι γνωστό τοις πάσι ότι και τα τρία κρατικά κανάλια είναι «κόκκινες φωλιές». Αλλά, αφού δεν είναι αντικειμενικοί και δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους, γιατί άραγε η κυβέρνηση της ΝΔ δεν τους δείχνει την πόρτα της εξόδου;

Γιατί να είναι υποχρεωμένοι όλοι οι Έλληνες που πληρώνουν υποχρεωτικά την ΕΡΤ –μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ- να ανέχονται την κομμουνιστική προπαγάνδα του κάθε ινστρούχτορα του μαρξισμού-λενινισμού και… τσιπρισμού; Αλλά πώς μπορεί να λύσει ένα πρόβλημα εκείνος που το δημιούργησε;