02 Ιουλίου 2012

Η Κέιτι Χολμς «κρύβεται» από τον Τομ Κούζ-Σχεδίαζε το διαζύγιο επί μήνες

Η μάχη για να «απεγκλωβιστεί» από τα νύχια του Κρουζ (τόσο η ίδια όσο και η 6χρονη κόρη της) μόλις έχει ξεκινήσει για την τρίτη σύζυγο του Τομ. Ενώ στην πορεία σκοπεύει να του πάρει και πολύ περισσότερα από τα 12 εκ. ευρώ που είχαν συμφωνήσει στο προγαμιαίο συμβόλαιό τους.

Η ζωή της Κέιτι Χόλμς μοιάζει αυτό τον καιρό με σκηνή βγαλμένη από τα Mission Impossible στα οποία πρωταγωνιστούσε ο μέχρι πρότινος σύζυγός της Τομ Κρουζ. Λευκά τζιπ με φιμέ τζάμια ακολουθούν εδώ και εβδομάδες κάθε της βήμα (σύμφωνα με το TMZ), με την ίδια να φοβάται ότι πρόκειται για μέλη της εκκλησίας της Σαεντολογίας (παρόλο που οι υπεύθυνοι της το έχουν διαψεύσει).

Ταυτόχρονα κάνει ότι μπορεί για να κερδίσει την αποκλειστική κηδεμονία της 6χρονης κόρης τους, Σούρι, προκειμένου να εμποδίσει τον πατέρα της να την μυήσει ακόμη περισσότερο στην θρησκεία του. Ενώ έχεις επίσης στόχο να την απομακρύνει γιατα καλά από το -βασισμένο στις αρχές της Σαεντολογίας- σχολείο στην Καλιφόρνια στο οποίο πηγαίνει αυτή την στιγμή.

Αυτός είναι άλλωστε ο λόγος που η 33χρονη έχει νοικιάσει ένα σπίτι στην περιοχή Chelsea στην Νεά Υόρκη (σύμφωνα με την New York Post) -με ενοίκιο 25.000 δολάρια το μήνα-, μια πολιτεία όπου οι νόμοι ευνοούν τις μητέρες.

Παράλληλα έχει προσλάβει μια στρατιά δικηγόρων προκειμένου να διεκδικήσει ένα πολύ μεγαλύτερο μέρος της κοινής τους περιουσίας (που ανέρχεται σε 250 εκ. δολάρια), από τα 12 εκ. δολάρια που είχε αρχικά συμφωνήσει να πάρει με βάση το προγαμιαίο συμβόλαιο το οποίο είχε υπογράψει.

Σύμφωνα με ειδικούς -και την κοινή λογική- το διαζύγιο Κρουζ-Χολμς αναμένεται να είναι το πιο «αιματοβαμμένο» των τελευταίων χρόνων.

iefimerida.gr