24 Αυγούστου 2012

Άλλη μια ξεφτίλα: Μούφα η είδηση περί δήθεν ξυλοδαρμού μετανάστη στην Εγνατία Οδό!!

Διαψεύδει κατηγορηματικά η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας - Θράκης την είδηση που έκανε τον κύκλο του διαδικτύου εκπορευόμενη από το διαδικτυακό ΜΜΕ XanthiPress.gr και η οποία έκανε λόγο για επεισόδιο ξυλοδαρμού λαθρομετανάστη στην περιοχή της Ξάνθης.


Μιλώντας στο ThrakiToday.com ο εκπρόσωπος τύπου της Γ.Α.Δ. Περιφέρειας ΑΜΘ κ. Αναστάσιος Τσιπλάκης, Υπαστυνόμος Α', ξεκαθαρίζει πως ουδέποτε υπήρξε τέτοιο περιστατικό, καθώς όπως ο ίδιος αναφέρει εάν είχε συμβεί κάτι τέτοιο η νοσοκομειακή μονάδα που θα φιλοξενούσε και θα κούραρε τον λαθρομετανάστη όφειλε να ενημερώσει την αστυνομία, κάτι που ουδέποτε συνέβη.

Παράλληλα, ουδέποτε υπήρξε η όποια εσφαλμένη προσαγωγή από πλευράς Ελληνικής Αστυνομίας, όπως παρουσιάζεται στο εν λόγω ρεπορτάζ, η οποία να είχε ως αποτέλεσμα την "κατά λάθος" μεταφορά νόμιμου μετανάστη στα κέντρα κράτησης της Θράκης, όπου σύμφωνα πάντα με τα όσα κατά την αντίληψη του συντάκτη του κειμένου, αναγράφονται, στο ως άνω ρεπορτάζ αφέθηκε ελεύθερος να ακολουθήσει πεζός τον δρόμο της επιστροφής στην Αθήνα.

Η είδηση παρά το γεγονός πως αναδημοσιεύτηκε (που να φανταστούν οι συνάδελφοι συντάκτες…) από μερίδα διαδικτυακών ΜΜΕ δεν ενέχει στοιχεία πραγματικότητας, καθώς μετά από την ενδελεχή δημοσιογραφική έρευνα του ThrakiToday.com δεν επιβεβαιώθηκε από καμία πλευρά.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:

-------------------------------------------------------------------------------------------------------


Πηγή: ThrakiToday.com

http://alexpolisonline.blogspot.gr/2012/08/psema-o-ksilodarmos-metanasti-sti-thraki.html