04 Αυγούστου 2012

Στη Μύκονο η σύζυγος Πούτιν!

Τα μπάνια της στο νησί των Ανέμων φέρεται να απολαμβάνει η σύζυγος του προέδρου της Ρωσίας που για μήνες ήταν εξαφανισμένη από τη δημόσια ζωή.

Σύμφωνα με το Βήμα, η Λουντμίλα Πούτινα διαμένει σε βίλα πολύ γνωστού Έλληνα επιχειρηματία...
στην περιοχή «Κανάλια» και εμφανίστηκε μαζί με φίλη της στην παραλία μπροστά από το ξενοδοχείο «Ammos». Απόλαυσε το μπάνιο της, έκανε ηλιοθεραπεία και το μεσημέρι έφαγε στο ιταλικό εστιατόριο «Farina».



Τους τελευταίους μήνες «φούντωσε» η φημολογία για την σύζυγο του Βλαντιμίρ Πούτιν, καθώς η Λουντμίλα είχε εξαφανιστεί από το πλευρό του και από τη δημόσια ζωή. Έτσι ξεκίνησαν τα σενάρια στον διεθνή Τύπο ότι έχει κλειστεί σε μοναστήρι μετά τις φημολογούμενες ερωτικές περιπέτειες του συζύγου της.



Η πρώτη Κυρία της Ρωσίας, που παραμένει γρίφος και ελάχιστα είναι γνωστά για την προσωπική ζωή της, φέρεται να έγινε έξω φρενών όταν δημοσιεύματα αναφέρονταν στον δεσμό του Βλαντιμίρ Πούτιν με την πρώην Ρωσίδα κατάσκοπο και νυν μοντέλο, Άννα Τσάπμαν.



Την ίδια στιγμή άλλα δημοσιεύματα επέμεναν ότι ο ισχυρός άνδρας της Ρωσίας είχε σχέση ακόμη με την χρυσή Ολυμπιονίκη Αλίνα Καμπάεβα και μάλιστα έγινε και πατέρας.




Αν και το οι εκπρόσωποι του Πούτιν διέψευσαν κατηγορηματικά τα «ροζ» δημοσιεύματα η Λουντμίλα φέρεται να κλείστηκε σε μοναστήρι κοντά στα σύνορα με την Κροατία.



http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=165097