16 Αυγούστου 2012

ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΤΣΙ?

Αντιγράφω από κάποια ιστολόγια,διάφορες σκόρπιες ειδήσεις,

-Από σήμερα στο Taxisnet οι δόσεις για την εφορία", λένε τα ΜΜΕ από το πρωί, αλλά φυσικά, η υπηρεσία δεν έχει δοθεί στον αέρα ακόμη και προφανώς, πάει για αύριο -και βλέπουμε..
-Όχι που δεν θα ακρίβαινε και άλλο! Τα δύο ευρώ "ακούμπησε" η τιμή της βενζίνης σήμερα στις τουριστικές περιοχές της χώρας. Το 1,995 ευρώ το λίτρο φτάνει η ανώτερη τιμή πώλησης της βενζίνης και αυτό συμβαίνει στον νομό Λασιθίου με τη μέση τιμή, στην ίδια περιοχή, να διαμορφώνεται στο...1,904 ευρώ το λίτρο.

- Σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν από τον ΣΔΟΕ, στο σύνολο πάνω από μία στις δύο επιχειρήσεις φοροδιαφεύγουν, ενώ υπάρχουν και περιοχές -κυρίως νησιά και προορισμοί με πολύ κόσμο το Καλοκαίρι- που τα ποσοστά αγγίζουν το 100%.   
1.631 παραβάσεις
Συγκεκριμένα στις 1.631 ανέρχονται οι παραβάσεις που διαπίστωσε το ΣΔΟΕ σε σύνολο 707 ελέγχων που πραγματοποίησε από τις 10 έως τις 13 Αυγούστου σε τουριστικές περιοχές, με στόχο την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής

-Τον δρόμο της Δικαιοσύνης, έστω και καθυστερημένα, παίρνει η υπόθεση των συνταξιούχων - μαϊμού. Οι έλεγχοι που διενεργούν οι Διοικήσεις των Ταμείων και η αποκάλυψη ότι μόνο σε ΙΚΑ, ΟΓΑ και ΟΑΕΕ 8.500 και πλέον άτομα εισπράττουν... παράνομα συντάξεις κινητοποιούν την κυβέρνηση.

Τελικά μήπως έχει δίκιο ένας γνωστός μου ,που κάθε λίγο και λιγάκι φωνάζει,

"ΣΟΙΜΠΛΕ ΤΡΑΒΑ ΤΗΝ ΠΡΙΖΑ!!! "

ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ