16 Αυγούστου 2012

Καμίνης: "Μόνον το κράτος δικαίου εγγυάται την έξοδο από τη ρατσιστική βία"!!! Που είδες ρατσιστική βία μωρέ μαλάκ@@ ψυχανώμαλε!!!

[Που την είδες τη ρατσιστική βία ρε καραγκιόζη; Στον Πολωνό που έσφαξε τους άλλους πολωνούς; Στον Τυνήσιο που έσφαξε τον Τυνήσιο; Στο Γεωργιανό που έσφαξε τον Γεωργιανό; Στον Αιγύπτιο στη Μυτιλήνη που έσφαξε τον άλλο αιγύπτιο; Στον ιρακινό που έσφαξε το πρεζόνι πειεδή πήγε να τους κλέψει την τσάντα; Στον πακιστανό που ξεκώλιασε τον άλλο πακιστανό; Ή σε όλους αυτούς που όταν δεν σφάζονται μεταξύ τους σφάζουν έλληνες; Μα γαμώ την πουτάνα μου ρε πούστη, δε βρίσκεται ένας καριόλης στην ΤιΒι να τους πει τι λέτε ρε μαλάκ@@;]

Το κράτος δικαίου είναι η μοναδική εγγύηση για την έξοδο από τη ρατσιστική κρίση βίας, τονίζει ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης που αποδίδει τα πρόσφατα ακραία φαινόμενα βίας στην «αθρόα παράνομη είσοδο μεταναστών» και στην «απόπειρα μηχανοκίνητων φασιστοειδών συμμοριών, να πάρουν το νόμο στα χέρια τους».

«Όταν, σχεδόν καθημερινά, συνάνθρωποί μας πέφτουν μαχαιρωμένοι στους δρόμους, πρέπει η κοινωνία να βρίσκεται σε εγρήγορση και η Πολιτεία, μόνη αρμόδια για την τήρηση των νόμων και της τάξης, συνεπής στην υποχρέωσή της να οδηγήσει τους δράστες στη Δικαιοσύνη. Το κράτος δικαίου αποτελεί τη μόνη εγγύηση για την έξοδο από την κρίση βίας, που προκαλεί η αθρόα παράνομη είσοδος μεταναστών, καθώς και η απόπειρα μηχανοκίνητων φασιστοειδών συμμοριών, να πάρουν το νόμο στα χέρια τους» επισημαίνει ο δήμαρχος Αθηναίων.

Καλεί, τέλος, «να συμβάλουμε όλοι, δικαστική εξουσία, κεντρική διοίκηση, πολιτικά κόμματα, τοπική αυτοδιοίκηση, κοινωνία των πολιτών και πνευματικός κόσμος, ώστε να δοθεί ένα τέλος στη φρίκη των δολοφονιών στη μέση του δρόμου».