07 Αυγούστου 2012

Με μάσκα στον ανακριτή ο «Δράκος» της Πάρου (βίντειο)

Το κατώφλι του ανακριτή πέρασε λίγο μετά τις 11 το πρωί της Τρίτης ο 21χρονος Πακιστανός, που κατηγορείται για την επίθεση στη 15χρονη Μυρτώ, στη Χρυσή Ακτή της Πάρου.

Ο 21χρονος Πακιστανός μεταφέρθηκε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, με αλεξίσφαιρο και μάσκα, μολονότι ο εισαγγελέας έχει επιτρέψει στο παρελθόν τη δημοσιοποίηση φωτογραφιών επικίνδυνων κακοποιών.

Οι αστυνομικοί είχαν σχηματίσει κλοιό γύρω του. Κανένας δικηγόρος δεν δέχθηκε να τον αναλάβει και έτσι ορίστηκε η δικηγόρος Αλέκα Δήμου από τη Μύκονο.

Ο ίδιος ο δράστης, τη Δευτέρα, κατήγγειλε κακοποίηση από έναν ειδικό φρουρό, τον σκοπό των κρατητηρίων και έναν διανομέα που του πήγαινε φαγητό για να δειπνήσει, μέσα στο κελί του στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος Σύρου, σύμφωνα με το cyclades24.gr.

Μάλιστα, έκανε επίσημη καταγγελία στην Ασφάλεια και ο αξιωματικός υπηρεσίας υποχρεώθηκε να διατάξει τη σύλληψη των καταγγελλόμενων που κρατούνται στα κρατητήρια και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα του νησιού!

Ο 21χρονος κατήγγειλε ακόμη ότι τον χτύπησαν και οι αστυνομικοί που τον συνόδευαν στο πλοίο κατά τη μεταφορά του από τον Πειραιά στη Σύρο, όπου οδηγήθηκε για ν' απολογηθεί στον εισαγγελέα!

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε τον 21χρονο διέγνωσε ένα οίδημα στο πρόσωπο του Πακιστανού, το οποίο, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έρευνα, θα μπορούσε να έχει προκληθεί έως και μια εβδομάδα νωρίτερα.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player
protothema.gr