03 Σεπτεμβρίου 2012

ΒΙΝΤΕΟ-Κεφαλογιάννης ξέσκισε Χατζηνικολάου: Εσύ μπορεί να βγάζεις 1,5 εκ το χρόνο γιαυτό δεν έχεις πρόβλημα

Πριν από λίγο στο ραδιόφωνο ο Κεφαλογιάννης είπε στον Χατζηνικολάου, ότι αυτός μπορεί να βγάζει 1,5 εκατομμύριο το χρόνο και ποιος είδε το θεό και δεν τον φοβήθηκε!!


Όταν ο Κεφαλογιάννης του είπε ότι όλοι έχουν πρόβλημα και πρέπει να περικόψουν απο παντού και όλες οι οικογένειες αντιμετωπίζουν προβλήματα ο Χατζηνικολάου έσπευσε να απαντήσει "εγώ δεν έχω πρόβλημα" και εκεί ο Κεφαλογιάννης του είπε "εσύ μπορεί να βγάζεις 1,5 εκ" και έγινε χαμός.

Ο Χατζηνικολάου άρχισε τα γνωστά για τουςπολιτικούς που βγάζουν λεφτά και ο Κεφαλογιάννης τον προκάλεσε να πάνε αύριο μαζί σε συμβολαιογράφο να ανταλλάξει τη δικιά του περιουσία τριών γενεών με αυτή του Χατζηνικολάου...

Για να αντιστρέψει το κλίμα ο Χατζηνικολάου του είπε επί λέξη για τα μέτρα "τι θα κάνετε για να μην την πληρώσει ο μαλάκας ο φορολογούμενος"... αλλά το είχε χάσει το παιχνίδι.

Ο λαός έχει κρίση και καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί να κάνουν τους δικηγόρους του αυτοί που τα παίρνουν και έχουν φορτωμένες τις σελίδες τους και τις φυλλάδες τους με κρατικές διαφημίσεις τραπεζών και ειδικά αυτοί σαν τον Χατζηνικολάου που πήραν εκ ευρώ από τα δάνεια Γιαννίκου και Κουρή που τώρα σαν απλήρωτα οδηγούν τις τράπεζες σε ανακαιφαλαιοποίηση την οποία θα πληρώσουμε εμείς.

Κατάλαβες Νικολάκη;

Δείτε το βίντεο