Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2012

Διαγράφεται ο Κιουτσούκης... και πολύ άργησανΜια ημέρα μετά τα επεισόδια στα γραφεία της ΝΔ, όπου εκσφενδονίστηκαν και μπουκάλια, ο Πρόεδρος της ΝΔ αποφάσισε να παραπέμψει τον πρόεδρο της ΔΑΚΕ ιδιωτικού τομέα, Νίκο Κιουτσιούκη στο πειθαρχικό με το ερώτημα της διαγραφής.

Xθες, συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ επιτέθηκαν φραστικά κατά υπουργών και βουλευτών του κόμματος με αφορμή τα νέα μέτρα των 11,5 δισ. ευρώ.

Το κόμμα θεωρεί ότι ο κ. Κιουτσούκης προέβη σε τραμπουκισμούς και για αυτό προχωρά στη διαγραφή του.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΔ

«H Επιτροπή Δεοντολογίας του Κόμματος, με απόφασή της, παραπέμπει αυτεπαγγέλτως, με το αίτημα της διαγραφής, το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής, κ. Νίκο Κιουτσούκη, για αντικομματική και αντιδεοντολογική συμπεριφορά».

6 σχόλια:

 1. Στο τέλος θα μείνουν μόνοι τους να ψάχνουν ψήφους...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Όλος ο ιδιωτικός τομέας δουλεύει αυστηρά οκτάωρο επειδή το υπερασπίζεται ο Κιουτσούκης!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ή και οι τρεις από πάνω ζείτε στον κόσμο σας, ή σε άλλη χώρα. Η έννοια του 8ωρου επιβιώνει μόνο στη φαντασία σας, όπως και οι υπερωρίες.
  όσο εγώ δουλεώ "8ωρο" και σπάνια φεύγω από τη δουλειά μου πριν τις 10, άλλο τόσο 8ωρο δουλεύουν και οιυπόλοιπο έλληνες εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα.

  Τα 8ωρα έγιναν στη Γαλλία και σε άλλες χώρες όταν ακόμα αμοζυμούσαν κατι τις από τις αποκίες τους και ο διεθνής ανταγωνισμός ήταν ανύπαρκτος. Στην Ελλάδα "θεσμοθετήθηκαν" από παπατζήδες που ήξεραν ότι όταν θα το πληρώσουν οι επόμενες γενιές αυτοί θα είναι στα θυμαράκια. Άντε να να βλέπουμε και λίγο την πραγματικότητα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. το τρίτο σχόλιο ήταν ειρωνικό mister δεν χρειάζεται βαθιά οξυδέρκεια για να το καταλάβεις (και δεν είμαι εγώ ο σχολιαστής ;) )

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ο 7:06 λέει απίστευτες βλακείες. Και οι οχτω ώρες είναι πολλές κι άμα αυτός τη βρίσκει στη δουλειά του δε του φταίει κανένας. Που αμφιβάλω δηλαδή τι δουλειά είναι αυτή που κάθεται να γράφει βλακείες στα μπλοκ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Προς ανώνυμο 10.12
  Να αναπνέουμε θα μας επιτρέπεις εμάς τους προδότες ή όχι; Με συγχωρείς επιπλέον που αποφάσισα να σου γράψω χωρίς την έγκρισή σου (προσοχή παρακαλώ γράφω "να σου γράψω" και όχι "να σε γράψω" παρότι προέρχομαι απο τη Β.Ελλάδα). Η Νέα Ελλάδα που πρεσβεύεις θα είναι καθαρή απο μιάσματα με δικαστές και ταυτόχρονα δήμιους σαν και σένα που έχεις ανακακαλύψει το "ελληνόμετρ" που μετράει τον πατριωτισμό του καθένα. Εύγε παλληκάρι μου και σ' ανώτερα : άντε και Χίτλερ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή