22 Σεπτεμβρίου 2012

Μουσουλμάνοι Ελλάδος: «Η Βίβλος έχει μύθους και παραμύθια»... Εμείς δηλ. ρε Ελγαντούρ πρέπει να σφάξουμε αυτόν που το είπε και μας προσέβαλε σαν Χριστιανούς;

Στη συνέντευξη τύπου που έδωσαν οι Μουσουλμάνοι, εκτός από το ζώο Ελγαντούρ που αποκάλεσε τον Πρωθυπουργό της χώρας ρατσιστή, άλλοι δύο ομιλητές κατόρθωσαν να μας προσβάλλουν και ως Έλληνες αλλά και ως Χριστιανούς, χωρίς να το καταλάβουν πολλοί μιας και η νοοτροπία μας απέχει παρασάγγες από των ζώων που βλέπουμε τις τελευταίες μέρες στις τηλεοράσεις.

Στην συνέντευξη τύπου λοιπόν, ένας άλλος (μάλλον ο Παλαιστίνιος ο δημοσιογράφος Νασίμ Αλάτρας) λέει ότι:

η Βίβλος έχει μύθους και παραμύθια βάσει των οποίων στα σχολικά βιβλία διαμορφώνεται μια άσχημη εντύπωση για την Μέση Ανατολή.

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο, παρά την προσπάθεια ενός τρίτου να διορθώσει την προσβολή μιλώντας για "ατυχή έκφραση" ο κύριος αυτός επιμένει:

"η Βίβλος έχει μύθους και παραμύθια".

Αυτό δεν είναι προσβολή για τους Χριστιανούς κ. Ελγαντούρ; 
Εμείς τώρα πρέπει να σε πάρουμε στο κυνήγι και να σε σφάξουμε;

Δείτε τι είπε ισλαμοφασίστας, ο οποίος όταν στο τέλος στριμώχνεται λέει και ότι "δεν είναι αυτό το θέμα μας τώρα" δηλ. μας λέει με άλλα λόγια: "αυτοί είναι μαλάκ@@ και μπορούμε να τους λέμε ότι θέλουμε αλλά αυτοί δεν μπορούν να μας λένε ότι θέλουν"...
kolotoubes.blogspot.gr