05 Σεπτεμβρίου 2012

Ελληνικές αστειότητες απ' ολους: Απαγόρευσαν σε γυναίκα να φωτογραφηθεί με την ελληνική σημαία στην Ακρόπολη;

[Πολύ περίεργη ιστορία που διόλου απίθανο να είναι άλλη μια μούφα είδηση καθώς στην Ακρόπολη κυματίζει συνεχώς η ελληνική σημαία. Αν υπάρχει τέτοιο ΦΕΚ που απαγορεύει τις φώτο με σημαίες στην Ακρόπολη, η μόνη λογική εξήγησή του είναι ότι απαγόρευσαν τις σημαίες για να μην φωτογραφίζεται ο σκοπιανός με τη σκοπιανή, ο τούρκος με την τούρκικη ή η Μέρκελ με τη γερμανική. Πάντως να φωτογραφηθεί κάποιος στην Ακρόπολη με την ελληνική σημαία είναι... ανούσιο για να μην πω μαλακ@@ (το είπα τελικά :)) χωρίς νόημα... τι θελει να αποδείξει; Ότι η Ακρόπολη είναι ελληνική; Ότι κάποιος Έλληνας φωτογραφήθηκε στην Ακρόπολη, όπως κάνει στο Μπερναμπέου; Ποιο το νόημα και ο συμβολισμός;]

Τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης κάνει η είδηση πως μία γυναίκα επιχείρησε να φωτογραφηθεί με μία δική της ελληνική σημαία στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, προκαλώντας τους φύλακες του μνημείου οι οποίοι της είπαν πως κάτι τέτοιο απαγορεύεται.

Σύμφωνα με την λεζάντα που συνοδεύει την εικόνα, οι υπάλληλοι της απαγόρευσαν να φωτογραφηθεί καθώς όπως της είπαν υπάρχει ένα σχετικό ΦΕΚ το οποίο απαγορεύει την ανάρτηση σημαιών στον Ιερό Βράχο.


Αυτή είναι η σχετική φωτογραφία που κυκλοφορεί στο Facebook

Υπενθυμίζεται πως άλλη μία τέτοια περίπτωση είχε έρθει στο φως της δημοσιότητας όταν ένας νομικός υποστήριξε πως του απαγορεύθηκε η είσοδος τόσο στην Ακρόπολη όσο και στην Βουλή επειδή κρατούσε μία ελληνική σημαία.

iefimerida.gr