Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2012

Μουσουλμάνοι Ελλάδας: «Ο μεγαλύτερος ρατσιστής είναι ο Σαμαράς»... καλά τα λέει! Αφού οι μαλάκ@@ επιτρέπουν στα ζώα να λένε ότι θέλουν«Ο μεγαλύτερος ρατσιστής στην Ελλάδα είναι ο πρωθυπουργός», δήλωσε σήμερα Παρασκευή ο πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ενωσης Ελλάδος Ναΐμ Ελγαντούρ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε για να καταδικάσει την αμερικανική ταινία που προσβάλλει τον Προφήτη του Ισλάμ, Μωάμεθ, αλλά και τις βίαιες ενέργειες ακραίων μουσουλμάνων.
Ο κ. Ελγαντούρ αφού δήλωσε ότι οι ακρότητες που σημειώνονται σε πολλές χώρες δεν μπορεί να χαρακτηρίζουν το σύνολο του μουσουλμανικού κόσμου, περιέγραψε τις καταστάσεις που βιώνουν σήμερα οι μουσουλμάνοι στην Ελλάδα όπου, όπως σημείωσε, «στερούνται αξιοπρεπούς χώρου λατρείας καθώς και νεκροταφείου».

Αναφερόμενος στον κ. Αντώνη Σαμαρά δήλωσε ότι «ο μεγαλύτερος ρατσιστής στην Ελλάδα είναι ο Πρωθυπουργός». Και για την άποψή του αυτή επικαλέστηκε προεκλογικές αναφορές του Πρωθυπουργού για το μεταναστευτικό. Δεν παρέλειψε ωστόσο να ευχαριστήσει την Εκκλησία της Ελλάδος για την παραχώρηση έκτασης στο Σχιστό προκειμένου να γίνει μουσουλμανικό νεκροταφείο αλλά επέκρινε την ολιγωρία της Πολιτείας που δεν προχώρησε στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να αξιοποιηθεί η δωρεά.

Ο επικεφαλής της Μουσουλμανικής Ενωσης Ελλάδος Ναΐμ Ελγαντούρ επισήμανε ότι αυτή την στιγμή όλοι οι πόλεμοι που βρίσκονται σε εξέλιξη διεξάγονται σε μουσουλμανικές χώρες. Οπως προσέθεσε «οι μουσουλμάνοι τάσσονται κατά της βίας και της προσβολής της θρησκευτικής πίστης» και σημείωσε ότι «οι ακρότητες δεν μπορεί να ταυτίζονται με μια θρησκεία».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην διάρκεια της συνέντευξης Τύπου παρενέβησαν με τοποθετήσεις τους γνωστοί θεολόγοι και κοινωνιολόγοι ενώ διαβάστηκε μήνυμα και του Γραμματέα θρησκευμάτων του υπουργείου Παιδείας κ. Γ. Καλατζή.


4 σχόλια:

 1. φωτια και τσεκουρι στα λαθροζωα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ρε παιδιά, τους χαϊδεύετε για να μην σας πούνε ρατσιστές και αυτοί παρά ταύτα σας λένε ρατσιστές. Γίνετε και εσείς όντως ρατσιστές για να καθαρίσουμε την πατρίδα. Εγώ δεν ψήφισα τον Σαμαρά αλλά με εξοργίζει το θράσος του λαθροζώου που πιάνει στο βρωμόστομά του τον Πρωθυπουργό της χώρας που τον ταΐζει. Ερωτώ τον Δεξί Εξτρέμ: μόνο για αυτή του τη δήλωση δεν έπρεπε να απελαθεί δια παντός αυτό το πρακτόρικο λαθροκτήνος;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΠΕΔΟ...ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΑΠΛΑ Η ΝΔ ΦΟΒΑΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΚΚΚΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΗ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΣΑΝ ΙΕΡΕΣ ΑΓΕΛΑΔΕΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΗΔΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΛΛΑ ΚΑΛΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή