29 Σεπτεμβρίου 2012

Άναψε... φωτιές μέσω twitter ο Αθανασιάδης: "Σεξ και βία" - Απάντησε η ΠΑΕ Άρης

Η νίκη των μικρών του ΠΑΟΚ επί του Άρη, μία ημέρα πριν το μεγάλο ντέρμπι των αντρικών ομάδων, ενθουσίασε τον Στέφανο Αθανασιάδη που προκάλεσε μέσω twitter.Ο Κλάους λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα που βρήκε νικητή τον ΠΑΟΚ με 1-0 επί του Άρη, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό το ακόλουθο σχόλιο:

"Μπράβα στα παιδιά της δεύτερης ομάδας!! Σεξ και βία."

Στο αγωνιστικό μέρος του αγώνα για το πρωτάθλημα νέων, ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος και χάρη στο γκολ του Ανδριόπουλου στο 79' πήρε τη νίκη κόντρα στον Άρη..

ΠΑΟΚ: Στρέζος, Κωνσταντινίδης Δ., Ποζατζίδης, Χατζόπουλος, Κιόσε, Παναγιωτούδης, Δεμιρτζόγλου (Γεωργιάδης 86΄), Κίτσιου, Παπαδόπουλος Β. (Μπαντάνης 81΄), Σαββίδης, Ανδριόπουλος (Ταουσιάνης 70΄)

Άρης: Παπαδόπουλος, Πολυζωίδης, Ποζίδης, Μπιμπισίδης, Τουλκερίδης, Αντωνιάδης, Ρένια, Παλιάτσος, Καλούδης (Παπακώστας 65΄), Καραγιάννης, Καρασίμος (Κρυστάλλης 46').

O Άρης απάντησε επίσημα με την ΠΑΕ να βγάζει την παρακάτω ανακοίνωση:

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα ήθελε να υπενθυμίσει στον διεθνή ποδοσφαιριστή κ. Αθανασιάδη ότι μια από τις βασικές αρχές του ποδοσφαίρου είναι ο σεβασμός (Respect) του αντίπαλου.

Οι αγώνες κερδίζονται με ανωτερότητα και παιδεία, στοιχεία που – απ ό,τι φαίνεται – λείπουν από το λεξικό του.

Εφόσον θέλει να αποδείξει τον ανδρισμό του με… sex και βία, καλό θα ήταν να απαλλάξει το ποδόσφαιρο και να ασχοληθεί με αυτά τα… σπορ εκτός γηπέδων».