02 Οκτωβρίου 2012

Τελικά μαλάκ@@ είναι όσοι δεν χρωστάνε: Δεν κινδυνεύει η ακίνητη περιουσία φούρναρη που χρωστάει 1,5 εκ ευρώ...

[Έχουμε χάσει τη μπάλλα! Είναι δυνατόν να χρωστάει ο άλλος 1,5 εκ σε 8 Τράπεζες και να λέει έχω 2 ενήλικα παιδιά που βοηθάω;; Είναι δυνατόν να χρωστάει και να έχει ακίνητα στο όνομά του; Όταν έπαιρνε τα δάνεια δεν το ήξερε ότι θα πρέπει να πληρώσει; Τελικά εμείς που δεν χρωστάμε και δεν δανειστήκαμε για να αγοράσουμε ακίνητα είμαστε μαλάκες;]

Την περιουσία του που «κινδύνευε» λόγω αδυναμίας αποπληρωμής των οφειλών του σε οκτώ τράπεζες, που αγγίζουν το 1,5 εκατ. ευρώ, κατάφερε να σώσει ένας πολύτεκνος φούρναρης στο Ρέθυμνο με διαταγή της Ειρηνοδίκου.
Πρόκειται για αρτοποιό, με τέσσερα ενήλικα παιδιά τα οποία τα δύο των βαρύνουν λόγω γενικότερης ανεργίας, ενώ τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας. Όπως αναφέρει Flashnews.gr,o δανειολήπτης είναι χρεωμένος σε οκτώ τράπεζες με σύνολο οφειλών 1.518.248, 80 ευρώ, έχει περιουσιακά στοιχεία τόσο εκείνος όσο και η σύζυγός του, τα οποία ζητά την μη ρευστοποίησή τους.

Σύμφωνα με τη διαταγή της Ειρηνοδίκου Περάματος που εξέδωσε για την υπόθεση του υπερχρεωμένου πολύτεκνου φούρναρη από το Ρέθυμνο, απαγορεύει με προσωρινή διαταγή, οποιαδήποτε δυσμενή μεταβολή στην πραγματική και νομική κατάσταση της περιουσίας των αιτούντων (επιβάρυνση ή απομείωση αυτής), την εγγραφή προσημείωσης υποθήκης και την λήψη ασφαλιστικών μέτρων καθώς και την επίδοση Διαταγής Πληρωμής με επιταγή προς εκτέλεση, μέχρι την συζήτηση της κατατεθείσης αίτησης , σε εφαρμογή του Ν.3869/2010 (ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΈΝΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΆ) που έχει προσδιοριστεί από το Ειρηνοδικείο Μυλοποτάμου στις 01-04-2013.