06 Οκτωβρίου 2012

2η μέρα και ο Βαξεβάνης συνεχίζει να κυκλοφορεί τη μουτζούρα

Σιγά σιγά πρέπει να παραδεχθούμε, με πόνο ψυχής, ότι η σούπερ ντούπερ εγκυρότητα του Κώστα Βαξεβάνη υπέστη γρατζουνιές, μη επανορθώσιμες. 36 ώρες μετά τη διάψευση του ΙΚΑ, περί πλαστού εγγράφου, μόνο ο σούπερ ντούπερ Κώστας έχει μείνει να επιμένει ότι με μια μουτζούρα μπορεί να αποδειχθεί η φοβερή καταγγελία που έκανε και την οποία δεν μπορεί να υποστηρίξει με άλλες αποδείξεις γιατί δεν φρόντισε να διασταυρώσει το χαρτί που του έστειλαν κάποιοι προκειμένου να τον χρησιμοποιήσουν...
για τη δυσφήμιση του ΙΕΚ Ξυνή. Γιατί εμείς απεναντίας στους κακοπροαίρετους φασίστες που λένε ότι οι δυσφημίσεις γίνονται επί πληρωμή από άλλους που έχουν συμφέρον ειδικά τώρα που ξεκινάει η χρονιά στα ΙΕΚ, πιστεύουμε ότι ο Κώστας την πάτησε και κάποιοι τον εκμεταλλεύτηκαν... το έχουμε ξαναδεί άλλωστε και στο παρελθόν όπου το αφεντικό τον χρησιμοποίησε για το σκάνδαλο Βατοπαιδίου και μετά τον σούταρε σα στημένη λεμονόκουπα ο αλήτης!

Α εκτός από τον Κώστα που επιμένει ότι η μουτζούρα screenshot είναι έγγραφο και απόδειξη... υπάρχουν και κάτι γραφικοί του χώρου του που τον στηρίζουν γιατί και αυτός τους έχει στηρίξει: