30 Οκτωβρίου 2012

Καλά ρε Σίμο, σκέφτεσαι σοβαρά να βάλεις τον ΠΑΣΟΚο ξάδερφο του Παπουτσή στο ΑΠΕ;;

Την στιγμή που όλα παίζονται όχι μόνον για την κυβέρνηση άλλα και για την χώρα, ο Σίμος Κεδικογλου, υφυπουργός τύπου, αντί να ασχολείται με τα επικοινωνιακά ζητήματα της κυβέρνησης που δεν πάνε καθόλου καλά, προσπαθεί στα μουλωχτά να διορίσει τον ΠΑΣΟΚο ξάδελφο του Χ Παπουτσή Πρόεδρο στο κρατικό ΑΠΕ.

Σου λέει , μέσα στον γενικό χαμό, κανείς δεν θα ασχοληθεί με αυτό.

Κι ας υπάρχει τεραστία αντίδραση υπουργών ,και μάλιστα τρανταχτών ονοματων,που ενημέρωσαν ήδη Μ Μαξίμου άλλα και πρωθυπουργό, του υπουργού Επικρατείας Δ. Σταμάτη, του συνόλου των στελεχών της ΝΔ, από πολύ ψηλά μάλιστα, άλλα και της ΔΗΜΑΡ που ήδη του δήλωσε κατηγορηματικά όχι στην προώθηση του συγκεκριμένου προσώπου.

Και αυτό γιατί ο ΠΑΣΟΚος ξάδελφος Παπουτσή, έκτος όλων των άλλων υπογείων πραγμάτων που έχει κάνει ( ξέρει ο ξάδελφος του και ορισμένοι άλλοι, έμαθε και ο Β Βενιζέλος και διαμαρτύρεται) έχει γράψει επώνυμα και ανώνυμα πολλά χυδαία δημοσιεύματα για πολλούς υπουργούς, άλλα και για την ΝΔ καθώς και για τον ίδιο τον Α Σαμαρά, του οποίου δηλώνει φίλος από το 1985, όταν ήταν δηλαδή στο ΚΚΕ……

Φρόντισε Κεδικογλου , Μέτα τα λάθη που έκανες με τις επιλογές σου στην ΕΡΤ και τώρα τα πληρώνεις, αφού έβαλες ανθρώπους που δεν ξέρουν να διεκδικήσουν ούτε το δίκιο τους και το χάνουν με τις επιλογές τους, να κανείς τα ιδία και στο ΑΠΕ. Και να αρχίσουν να βγαίνουν τα διάφορα ( και είναι πολλά) που θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις.

Άλλα καλά εσύ. Η ΝΔ τι φταίει…..

Τώρα γιατί τέτοια αγωνία να βάλεις εκεί τον κολλητό του Παπουτσή, άγνωστο. Όπως λένε μάλλον και εσύ εκτελείς εντολές του επικοινωνιολόγου του Μαξίμου (άλλος αυτός τώρα) που ήταν συνάδελφοι με τον περί ου ο λόγος ξάδελφο σε εταιρεία δημοσίων σχέσεων, ΠΑΣΟΚου διαφημιστή, που βάρεσε μάλιστα και κανόνι στην αγορά….

Ρε Σίμο, δεν τολμάς ούτε λέξη να πεις πια στα υπόγεια του Μαξίμου. Τόσο φοβάσαι μην χάσεις την θέση , που θα βάλεις στα μουλωχτά, ΠΑΣΟΚο στο ΑΠΕ και μάλιστα φίλο του πρώην Προέδρου Ματσικα που σκίστηκες να διώξεις;

Πρόσεχε γιατί τελικά εσύ θα την πληρώσεις. Όπως πληρώνεις τώρα και τα όσα γίνονται στην ΕΡΤ, αφού εσύ υπέγραψες τα όσα τα υπόγεια σου προώθησαν…..

Πρόσεχε γιατί θα γίνεις ξέφτια με αυτά που θα βγουν αν κάνεις και τον διορίζεις….

Ρώτα πριν βάλεις την υπογραφή σου, γιατί αυτή και …κάτι άλλο, πρέπει να προσέχεις που την βάζεις
Και να διαλέγεις εσύ και όχι να κανείς ότι σου υποβάλλουν άλλοι, για σκοτεινούς ιδιοτελείς λόγους…..

Αλήθεια, τον προιστάμενό σου υπουργό Επικρατείας τον ρώτησες;;;;