05 Οκτωβρίου 2012

Οι επικοινωνιακές γκάφες της κυβέρνησης συνεχίζονται

Συνεχίζονται οι επικοινωνιακές γκάφες στην κυβέρνηση οι οποίες εκθέτουν τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Σήμερα η μέρα δεν ξεκίνησε και πολύ καλά όταν κάποιοι… κύκλοι, άγνωστο πώς, διέρρευσαν την πληροφορία ότι ο Αντώνης Σαμαράς θα κάνει διάγγελμα και θα απευθυνθεί τον ελληνικό λαό.
Το Αθηναϊκό Πρακτορείο το πήρε και το έκανε θέμα, κάποιοι παραπολιτικοί και παραδημοσιογραφικοί κύκλοι το έκαναν σημαία ώσπου το μεσημέρι άλλαξε η εικόνα.

Ορισμένοι φαίνεται ότι κατάλαβαν ότι το να κάνει διάγγελμα ο πρωθυπουργός είναι μια σοβαρή υπόθεση, δε μπορεί δηλαδή να γίνεται για ψύλλου πήδημα. Τα διαγγέλματα είναι για να ενημερώνεται η κοινή γνώμη για πολύ σοβαρές εξελίξεις, εθνικού χαρακτήρα. Και προς το παρόν κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει. Άλλωστε το διάγγελμα ο πρωθυπουργός πρέπει να το χρησιμοποιήσει όταν υπάρχει εθνικός κίνδυνος, όταν θα πρέπει να εξηγήσει την κρισιμότητα της κατάστασης ή όταν εν πάση περιπτώσει θα πρέπει να πείσει για την αναγκαιότητα των μέτρων.

Έτσι, όταν κατάλαβαν ότι το διάγγελμα ήταν λάθος να γίνει και το… πήραν πίσω. Μια δήλωση ήθελε να κάνει ο κ. Σαμαράς και προφανώς ορισμένοι έδωσαν διαστάσεις θρίλερ στην υπόθεση.

http://www.antinews.gr/2012/10/05/182706