09 Οκτωβρίου 2012

Μέτρα από ξηράς και αέρος

Μέτρα από ξηράς και αέρος
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται τα μέτρα ασφαλείας της αστυνομίας για την επίσκεψη της Γερμανίας Καγκελαρίου στην Αθήνα. Από τις πρώτες πρωινές ώρες μοτοσικλέτες της ΕΛΑΣ περιπολούν κατά μήκος της διαδρομής που θα ακολουθήσει η αυτοκινητοπομπή, ενώ σύμφωνα με την απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, απαγορεύονται οι συναθροίσεις και οι συγκεντρώσεις στην περιοχή του κέντρου, όπου θα κινηθεί κατά την επίσκεψή της η Άγκελα Μέρκελ.

Στις περιοχές από τις οποίες θα περάσει η Άγκελα Μέρκελ μετά τη μια και μισή το μεσημέρι, αλλά και αργά το απόγευμα κατά την αποχώρησή της θα διακόπτεται σταδιακά η κυκλοφορία των οχημάτων.

Περιορισμοί θα υπάρξουν και στις μετακινήσεις αφού λεωφορεία και τα τρόλεϊ στην Αθήνα θα ακινητοποιηθούν από τις 11 μέχρι τις 4, ενώ από τις 10 το πρωί θα κλείσουν οι σταθμοί του μετρό, Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο, Ευαγγελισμός, Μέγαρο Μουσικής, Αμπελόκηποι και Κατεχάκη.

Το πρωί αστυνομικοί προσήγαγαν έναν άνδρα, ο οποίος επιχείρησε να πλησιάσει με τη μηχανή του την γερμανική πρεσβεία έχοντας ένα πλακάτ διαμαρτυρίας κατά της Άγκελα Μέρκελ.