11 Οκτωβρίου 2012

Οι Γερμανοί ξανάρχονται (πάλι καλά, δηλαδή)!

Δημήτρης Ρομποτής D.R.

Ολοι οι θερμοκέφαλοι που ετοιμάζονται ...να υποδεχτούν τη Μέρκελ με όρους Ναζί κατακτητή, καλό θα είναι να ρίξουν ...μπύρα στο κρασί τους και να σκεφτούν ότι αν δεν ήταν τα περίπου τέσσερα εκατομμύρια "απογόνων των Ναζί" που επισκέπτονται την Ελλάδα κάθε χρόνο ως τουρίστες, τα πράγματα θα είχαν γίνει πολύ χειρότερα. Υπάρχουν διακριτά όρια μεταξύ πικρίας ή απογοήτευσης και απλού κόμπλεξ!
Αντιλαμβάνεται κανείς το μένος του ελληνικού λαού ενάντια στην κα. Μέρκελ και τους Γερμανούς γενικά κι’όχι μόνο λόγω της λιτότητας και της στριμοκωλίασης που ... τους έχουν επιβάλει, αλλά και για τα απαξιωτικά σχόλιά τους τα δύσκολα αυτά τελευταία δυόμισυ χρόνια. Ωστόσο, στη βαρβαρότητα όταν απαντάη κανείς με βαρβαρότητα γίνεται στο τέλος κι’ο ίδιος βάρβαρος! Ας αποδείξωμε λοιπόν την ...εθνική μας ανωτερότητα, για την οποία κοπτόμεθα ευκαιρίας δοθείσης, κι’ας δείξωμε χαρακτήρα κατά την 7ωρη επίσκεψη της καγκελαρίου. Ναί στις συγκεντρώσεις, διαδηλώσεις και τα σχετικά, όχι όμως στον χουλιγκανισμό, την αμετροέπεια και το χέσιμο για χάρη του χέσιμου (αν κι’αυτό είναι το πλέον φυσικό). Οπως τραγούδησε κι’ ο Κηλαηδόνης, ναί, σε κάποια πράγματα, «όχι στα σκληρά»!

Βγήκε λοιπόν και είπε ο Μανώλης Γλέζος, αυτός που πριν λίγο καιρό είχε μιλήσει για υποχρεωτική κατάσχεση-δανειοποίηση από όσους έχουν καταθέσεις πάνω από 25.000 Ευρώ, με αποτέλεσμα να σπεύσουν ακόμη και οι ...κομμουνισταί να βγάλουν τις οικονομίες τους έξω: "Εμείς δεν έχουμε την πρόθεση να καλέσουμε σε γεύμα την Καγκελάριο. Την προσκαλούμε όμως να επισκεφθούμε μαζί το Σκοπευτήριο της Καισαριανής, για να δει ότι ακόμα και σήμερα, 67 χρόνια μετά το τέλος του πολέμου, το χορτάρι δεν φυτρώνει εκεί όπου χύθηκε τόσο αίμα. Η γη δεν λησμονεί. Δεν δικαιούνται, λοιπόν, να λησμονούν και οι άνθρωποι."

Με όλον τον σεβασμόν, αλλά τα παραλέει ο Γλέζος! Η Μέρκελ δεν έχει εκτελέσει κανέναν Ελληνα στην Καισαριανή! Αλλωστε, αν είναι να μην μπορή να έρθη η Μέρκελ στην Ελλάδα εξαιτίας των γερμανικών εγκλημάτων, τότε θα πρέπεινα σταματήσουμε και τα τέσσερα εκατομμύρια Γερμανούς τουρίστες! Σίγουρα υπάρχει συλλογική ευθύνη στους Γερμανούς για τα αίσχη που έκαναν, αλλά δεν μπορούμε να αρνηθούμε και το γεγονός ότι αν μη τί άλλο έχουν προ πολλού κάνει την αυτοκριτική τους. Κάτι που η συντριπτική πλειοψηφία των "συντρόφων" του κ. Γλέζου δεν έχουν κάνει αναφορικά με τα αίσχη πριν και κατά τη διάρκεια της ένοπλης ανταρσίας που ονομάστηκε εμφύλιος από το '46 μέχρι το '49 και ενώ η ιστορική έρευνα έχει προχωρήσει και έχει αποδειχτεί η στρατηγική κατατρομοκράτησης του πληθυσμού...

Ούτε λέει τίποτα ο κ. Γλέζος για τον ερχομό του κ. Νταβούτογλου ο οποίος με τσαμπουκά θέλει το μισό Αιγαίο! (Κάποιοι Ελληνες, μεταξύ των οποίων και "σύντροφοι" του κ. Γλέζου, συμφωνούν!) Δηλαδή, τί έχουμε, επιλεκτική αγανάκτηση; Σε τελική ανάλυση από τη Μέρκελ εξαρτάσαι για να πάρης την επόμενη δόση (του ναρκωτικού) των 31 δις και να αποφύγης (τώρα) την κατάρρευση. Χώρια που χωρίς τη Μέρκελ δεύτερη επιμήκυνση δεν γίνεται, η πτωχή πλην τιμία Ελλάς θα φαληρίση και οι πιστωτές της θα πέσουν πάνω της ως όρνια να πάρουν ό,τι λένε πως τους ανήκει. Οσο όμως ο ημιθανής περπατάει, ακόμη κι’αν κουνιέται λίγο, οι γύπες απλά πετούν από πάνω, δεν σπεύδουν να τον φάνε...

Ο Νταβούτογλου, πέραν από μερικά κακής ποιότητας τουρκικά σήριαλ δεν φέρνει ούτε γρόσι από την Τουρκία. Χώρια που του χρωστάμε από τις πωλήσεις του βιβλίου του που μεταφράστηκε με καθυστέρηση δέκα ετών στα ...γιουνάνικα! Κι’όταν ο Τούρκος λέει μου χρωστάς, παίρνει και δεν ρωτάει, εν αντιθέσει με τους βορειοευρωπαίους που προσπαθούν τουλάχιστον να σε πείσουν ότι το να σε γδύσουν είναι για το καλό σου, διότι σε τελική ανάλυση ποιά μεγαλύτερη αλήθεια από το γυμνόν του αρχαίου αγάλματος; Μόνο που κάπως γηρασμένοι σήμερα οι Γραικοί δεν είναι για να ξεβρακώνονται, ο δε Ρουβάς είναι διαφημιστικό μήνυμα.

Τέλος πάντως, ας ελπίσωμε ότι ο ερχομός της κας. Μέρκελ μανιάνα δεν θα αποτελέση «ριράν» της επίσκεψης του Προέδρου Κλίντον, τότε που η Ελλάς έδειξε εμπράκτως την περιφρόνηση στην ίδια τη νοημοσύνη της, επιτρέποντας σε ακραία στοιχεία, φαιδρών ιδεολογημάτων, να τη χαρακτηρίσουν συλλογικώς με τα έργα τους. Προσδοκώμεν ότι αύριο δεν θα γίνη το ίδιο και πως το αγγούρι των τελευταίων δυόμισυ χρόνων δεν είναι επιθυμητή κατάστασις, μ’άλλα λόγια δεν το τραβάει ο κώλος των συμπατριωτών μας και θα ήθελαν να το δουν να βγαίνη αντί να πάη βαθύτερα.

Ψευτοτσαμπουκάδες σ’αυτόν που σου δίνει δανεικά, τα οποία εσύ ο ίδιος ζητάς, δεν πείθουν ούτε ως θέαμα πλέον ...

 http://euro-crimes.blogspot.com/2012/10/blog-post_2750.html