30 Νοεμβρίου 2012

Ζωντάνεψαν μνήμες οι Κόρφας,Μπάρλοου, Λέβινγστον και Βάρνερ (βίντεο)

Πανέρμοφες στιγμές στο "Παλατάκι"... Την Πέμπτη (29/11) βρέθηκαν στο γήπεδο οι Κλιφ Λέβινγκστον, Κένεθ Μπάρλοου, Τζον Κόρφας και Μπίλι Βάρνερ, οι οποίοι ένιωσαν την αγάπη του κόσμου (σ.σ. δεν ήταν πολύς), δεν σταμάτησαν λεπτό να βγαίνουν φωτογραφίες και να δίνουν αυτόγραφα.
Παλαιότεροι αλλά και πιο νέοι (υπήρχαν πολλά παιδιά από τις ακαδημίες) είχαν την ευκαιρία να τους δουν από κοντά, με τους συγκεκριμένους πρώην παίκτες να μην προλαβαίνουν να... πάρουν ανάσα από τους εκδηλώσεις αγάπης και σεβασμού που υπήρχε από φίλους και ανθρώπους της ομάδας προς το πρόσωπό τους.



Ολοι μαζί... "ΠΑΟΚ", υπογραφές σε φωτογραφία τους σε τοίχο

Ιδιαίτερη ήταν η στιγμή που οι Λέβινγκστον, Κόρφας και Μπάρλοου υπέγραψαν σε φωτογραφία τους που ήταν σε τοίχο του γηπέδου, βγήκαν αναμνηστική φωτογραφία μαζί με τους παλαίμαχους, μέλη της διοίκησης και παίκτες, ενώ έκαναν ζντο φωνάζοντας "ΠΑΟΚ" με τους νυν καλαθοσφαριστές.




Ο νικητής Βάρνερ, το... συμβόλαιό του και ο ενθουσιασμός του Λέβινγκστον

Επαιξαν και διαγωνισμό τριπόντων, με τον Βάρνερ να κερδίζει τους Μπάρλοου και Λέβινγκστον, σχολιάζοντας αυτό το γεγονός ο Νίκος Σταυρόπουλος τόνισε χαριτολογώντας πως "έχω έτοιμο το συμβόλαιό του" και τον Βάρνερ να απαντά αργότερα ότι "είμαι έτοιμος να παίξω". Αξιοσημείωτο ήταν το ότι με το που μπήκε στο γήπεδο ο Λέβινγστον είπε γι' αυτό χαρακτηριστικά "ουάου είναι πολύ όμορφο" (ο Μπάρλοου έλεγε πως "έχω δει βιντεάκια, είναι πολύ όμορφη η ατμόσφαιρα που δημιουργείται"), ενώ ένας οπαδός νωρίτερα τού είχε πει "καλωσήρθες στο σπίτι σου".

Ακόμη ο Λέβινγκστον είχε αγκαλιάστηκε με τον Σούλη Μαρκόπουλο, είχε συνομιλία με τον Λάζαρο Παπαδόπουλο και με χαρά αντίκρυσε ξανά τους Σάκη Λάιο και Γιώργο Βαλαβανίδη.





Φανέλες με τα ονόματά τους, μέλη των παλαιμάχων

Μετά από πολλές υπογραφές και φωτογραφίες, δόθηκε στους Βάρνερ, Μπάρλοου και Λέβινγκστον χαρτί που αναφερόταν πως γίνονται μέλη των παλαιμάχων, ενώ πήραν και φανέλες με το όνομά τους στο πίσω μέρος αυτών. Γενικώς τα χαμόγελα ήταν... αμέτρητα ενώ σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά ο Δημήτρης Χαριτόπουλος δεν έβγαλε όλο το μέρος της προπόνησης (όπως λένε στον ΠΑΟΚ ήταν άρρωστος δίχως να προκαλεί ανησυχία η κατάστασή του), ενώ κατά τα άλλα ο Σούλης Μαρκόπουλος την Παρασκευή (30/11) στις 13.00 θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.




http://olapaok.gr/basket/to_znto_kai_oi_toixos_me_tis_ypografes.2031463.html