20 Νοεμβρίου 2012

Κλείνει την πόρτα στον ΣΥΡΙΖΑ ο Κώστας Μαρκόπουλος... τον Καμμένο τον ρώτησε;

[Το ότι η παρακάτω είδηση δημοσιεύεται στον Κουρτάκη ο οποίος όταν ο Μαρκόπουλος ήταν στη ΝΔ, μας πληροφορούσε τι σώβρακο φοράει ο Μαρκόπουλος...σημαίνει ότι ο Μαρκόπουλος σκέφτεται την επιστροφή στη ΝΔ και διαρρέει τέτοιες ειδήσεις για να μην τον ταυτίσουν οι ΝΔίτες με σύμμαχο του Τσίπρα, όπως τον αρχηγό του τον Καμμένο...]

Αποκαλυπτικός διάλογος του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων με τον διευθυντή του Αλέξη Τσίπρα!

Μπορεί ο Αλέξης Τσίπρας να κλείνει το μάτι σε μετεκλογική συνεργασία με τους Ανεξάρτητους Έλληνες ωστόσο δεν είναι λίγοι οι βουλευτές του κόμματος που ακούν Τσίπρα και... φεύγουν τρέχοντας.

Τα parapolitika μάλιστα είναι σε θέση να σας μεταφέρoυν κατ' αποκλειστικότητα αυτούσιο διάλογο μεταξύ του γραμματέα της κοινοβουλευτικού εκπροσώπου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Κώστα Μαρκόπουλου με τον διευθυντή του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα Νίκο Παππά, διάλογος ο οποίος δείχνει ότι το σενάριο συνεργασίας των δύο κομμάτων δεν φαίνεται να έχει τύχη. Ο διάλογος έγινε όταν οι δύο άνδρες συναντήθηκαν τυχαία στο εστιατόριο της Βουλής με τα αυτιά του parapolitika να ακύν τα πάντα.

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ: Γεια σου Κώστα. Πότε θα τα πούμε εμείς οι δύο; Είχαμε πει να μιλήσουμε

Κ.ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ: Προφανώς και δεν θα τα πούμε ποτέ. Γιατί όταν είπαμε να μιλήσουμε με έστησες. Ούτως ή άλλως δεν έχουμε να πούμε και τίποτα ούτε και να συμφωνήσουμε σε κάτι.

Δεν έχουν περάσει άλλωστε πολλές ημέρες που ο κ.Μαρκόπουλος μιλώντας στον Real FM είχε αποκλείσει κάθε σενάριο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας επί λέξει: "Εγώ δεν μπορώ να αλλάξω ιδέες. Προέρχομαι από την κεντροδεξιά και πάντα πίστευα ότι η Αριστερά δεν έχει καμία λύση για τα προβλήματα του τόπου. Το ίδιο πιστεύω και τώρα".

parapolitika.gr