02 Νοεμβρίου 2012

Ένοχο έκρινε η χούντα τον Βαξεβάνη! Οδηγείται στη Μακρόνησο μιας και χρίζει πολιτικής και εθνικής αναμορφώσεως (βίντεο)

Ένοχο έκρινε το έκτακτο στρατοδικείο της χούντας, που εκτελεί εντολές της τρόϊκα, τον ηρωικό δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη σχετικά με την υπόθεση δημοσιοποίησης από τον ίδιο της «λίστας Λαγκάρντ», η οποία στοίχισε της υστεροφημία του Γιώργου Τράγκα.

Η περιπέτεια του δημοσιογράφου για την δημοσίευση της περιβόητης αυτής λίστας από το περιοδικό του HOT DOC, δεν έχει τέλος, καθώς η χούντα τον καταδίκασε σε 50 χρόνια εξορία στη Μακρόνησο, όπου και οδηγείται αυτή την ώρα, προκειμένου να τύχει "πολιτικής και εθνικής αναμόρφωσης" όπως είπε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του έκτακτου στρατοδικείου.

«Αν εγώ είμαι υπεύθυνος για τη δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων της λίστας, κάποιοι άλλοι πριν από εμένα τα έχουν χειριστεί και αυτοί που το έκαναν είναι γνωστοί. Δεν διώκονται αυτή την ώρα», πρόλαβε να πει ο αμετανόητος Κώστας Βαξεβάνης καθώς οι πραιτοριανοί της χούντας τον έσερναν έξω από τα δικαστήρια προκειμένου να τον οδηγήσουν στο Λαύριο απ' όπου με καράβι θα τον πάνε στη Μακρόνησο ώστε με διαφόρους επωφελείς εργασίας να γίνει προσπάθεια επαναφοράς αυτού εις τους κόλπους της φιλτάτης πατρίδος.

Έξω από τα δικαστήρια ο φόβος ήταν έκδηλος στα πρόσωπα των ελαχίστων υποστηρικτών του, που αψήφησαν τις απειλές των ντόμπερμαν της τρόϊκα και πήγαν να συμπαρασταθούν στο δημοσιογράφο που άλλαξε τη ροή της καριέρας του Γιώργου Τράγκα ο οποίος είναι ουσιαστικά και ο μόνος που την πούτσισ@ από τη δημοσίευση της λίστας, σε σημείο που δικαίως να φωνάζει ότι ο Βαξεβάνης εκτέλεσε συμβόλαιο "εξόντωσής" του που του ανέθεσε η ντόπια χούντα και οι Ναζί της Μέρκελ.

Έξω από το δικαστήριο απαγορεύθηκαν οι δηλώσεις, όπως γίνεται σε όλες τις χούντες, ενώ οι πραιτωριανοί κατέσχεσαν τις ερασιτεχνικές κάμερες







ΥΓ. Λέμε και καμιά μαλακ@@ να περνάει η ώρα... καθώς ο Βαξεβάνης όπως ήταν λογικό αθωώθηκε και αυτή την ώρα πανηγυρίζει την ηρωοποίησή του με τη Ρένα του....