15 Νοεμβρίου 2012

Άλλος ένας πιτσιρικάς έμεινε με το πουλί στο χέρι… ο απατημένος σύζυγος έπιασε με GPS τη δασκάλα πριν του μάθε πέντε πράματα

Που να φανταστεί ότι θα την πρόδιδε η… τεχνολογία, καθώς ο σύζυγος της την «τσάκωσε» μέσω GPS να κάνει σεξ σε παρκινγκ με 16χρόνο αλλοδαπό μαθητή της!

Ο λόγος για την 38χρόνη Έιμι Νίλι, καθηγήτρια σε Χριστιανική Ακαδημία της Φλόριντα και έναν μαθητή ο οποίος βρισκόταν στην Αμερική στα πλαίσια του προγράμματος ανταλλαγής μαθητών.



Το μοιραίο εκείνο πρωινό, η 38χρόνη καθηγήτρια που είχε αρκετούς μήνες δεσμό με τον ανήλικο, του ζήτησε να βρεθούν και να κάνουν σεξ στο οικογενειακό τζιπ, το οποίο πάρκαρε σε ένα παρκινγκ κοντά στο σπίτι της. Ο άνδρας της καθηγήτριας όμως που κάτι είχε υποψιαστεί, έψαξε και βρήκε από το κινητό του μέσω GPS που βρίσκεται η γυναίκα του. Όταν πήγε να την βρει δεν πίστευε στα μάτια του καθώς είδε τον μαθητή να κάθεται στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου και την γυναίκα του να προσπαθεί να του φορέσει το προφυλακτικό!

Μεγάλος χαμένος ήταν ο μαθητής καθώς μπορεί να τον άφησε ο απατημένος σύζυγος να φύγει, αλλά όταν πήγε στο σπίτι της οικογένειας που τον φιλοξενούσε και τους είπε τι συνέβη, εκείνοι τον πέταξαν έξω μαζί με τις αποσκευές του.

Ο ανήλικος ειδοποίησε την αστυνομία, ενώ η 38χρόνη αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση 15.000 δολαρίων, όπως ήταν φυσικό ο σύζυγος της κατέθεσε αίτηση διαζυγίου και το σχολείο που εργαζόταν την απέλυσε



http://ysterografa.gr