01 Νοεμβρίου 2012

Οι "εφιαλτικές νύχτες" του Μιχάλη Κασσή στο … plaza

[Να θυμήσουμε ότι ο Κασσής είναι αγροτοσυνδικαλιστής. Ήταν για πολλά χρόνια πρόεδρος του καταχρεωμένου αγροτικού συνεταιρισμού Ιωαννίνων ο οποίος διεκδίκησε τη Δωδώνη... μόλις η Δωδώνη δόθηκε σε άλλον άρχισε "τυχαία" να ενοχλείται από τα μέτρα... Προφανώς θα κατευθυνθεί εκεί όπου υπόσχονται τα πάντα στους πάντες και τη Δωδώνη στους αγροτοσυνδικαλιστές]

Ως ανεξάρτητος βουλευτής διαπίστωσε ότι δεν του έκανε το στρώμα του πανάκριβου ξενοδοχείου που μένουν οι βουλευτές

Τον «φάγανε» από το ΠΑΣΟΚ την παγκόσμια ημέρα αυστηρής χορτοφαγίας…
Ο λόγος για τον ανεξάρτητο πια βουλευτή Ιωαννίνων Μιχάλη Κασσή, ο οποίος δεν θα ψηφίσει τα μέτρα και αποχώρησε από το κόμμα του ΠΑΣΟΚ, καθώς κατά την έκτακτη χθεσινή συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος ο Πρόεδρος ήταν ξεκάθαρος «όποιος δεν ψηφίσει, να φύγει τώρα». Και ο κ. Μιχάλης Κασσής, έκανε το αυτονόητο… σπάνιο ίσως για το γενικό πολιτικό ήθος που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, κράτησε το λόγο του.

Συνεπής περισσότερο από ό,τι περίμενε ο καθένας ο κ. Κασσής έφυγε μεν, αλλά με αιχμές από το ΠΑΣΟΚ, τόσο για τον κ. Βενιζέλο, όσο και για άλλα στελέχη της πρώτης γραμμής όπως τον κ. Χρυσοχοίδη. «Περιμένουν να υπουργοποιηθούν γι’ αυτό θα ψηφίσουν τα μέτρα κάποιοι, δεν ανήκω σ’ αυτούς» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Και σε μια κρίση ειλικρίνειας, την οποία όμως άργησε και ο ίδιος να ανακαλύψει μέση του εξομολογήθηκε ότι ποτέ στη ζωή του δεν περίμενε να έρθει από τα Γιάννινα και να κοιμάται στο plaza, σε ένα πανάκριβο ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας με έξοδα του ελληνικού κράτους.

Το ότι δεν του έκανε του στρώμα του plaza το αντιλήφθηκε τώρα που δηλώνει ανεξάρτητος;

Φανταστείτε τι εφιαλτικές νύχτες θα πέρασε στο plaza … ως βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Πάντως, ο ίδιος το κατήγγειλε και δήλωσε πως «τι να απαντήσω στο γιο μου αν με ρωτήσει τι έκανα στην Αθήνα; Ότι κοιμόμουν στο plaza; Δεν μου ταιριάζει αυτή η πολιτική. Ποτέ δεν περίμενα ότι θα ερχόμουν στην Αθήνα από τα Γιάννινα για να κοιμάμαι στο plaza…».

parapolitika.gr