24 Νοεμβρίου 2012

Safe Tatsopoulos

Αποτελεί πραγματικά ντροπή!! η αντιμετώπιση της blogοσφαιρας αλλά και η ειρωνεία κάποιων τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών, για το εθνικό ζήτημα που προέκυψε μετά τις δηλώσεις Τατσόπουλου.Το ότι αυτή η κοινωνία είναι ανώριμη, απαίδευτη και κομπλεξική είναι γεγονός. Είναι άλλωστε και παράγοντας της κατάντιας μας.


Το ότι όμως αντιμετωπίζεται ένας άνθρωπος με ιδιαίτερες ικανότητες και επιδόσεις, όπως ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, με χλευασμό και απαξία, αυτό δεν συγχωρείται από αυτή τη χώρα που προσπαθεί να ανασυνταχθεί.

Η Ελλάδα, που δίνει μάχες στο Eurogroup και προσπαθεί να πείσει τους εταίρους της και τη διεθνή κοινότητα, πως στις τάξεις της, υπάρχουν άνθρωποι με «προσόντα», που μπορούν να μας «σηκώσουν» το ηθικό και να αντιμετωπίσουν την κρίση (και η κρίση… γυναίκα είναι!).

Η Ελληνική κοινωνία πρέπει επιτέλους να αποδείξει ότι έχει αντιληφθεί τις παθογένειές της.

Η ιστορία έχει διδάξει ..και πλείστα τα παραδείγματα μεγάλων ανδρών, που δέχθηκαν άδικες επιθέσεις, αφού είχαν ήδη προσφέρει τα μέγιστα στο έθνος. 

Δεν πρέπει να συμβεί το ίδιο και με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ζήλια, το μίσος και οι μικροεγωϊσμοί δεν πρέπει να ανακόψουν την προσπάθεια του ανδρός που συμβάλλει στην γυναικεία ψυχική ισορροπία, στην καταπολέμηση της υπογεννητικότητας, στην ομογενοποίηση του πληθυσμού, στην ικανοποίηση καθημερινών αναγκών, στην διεύρυνση του τουριστικού και πολιτιστικού προϊόντος και σε άλλα πολλά… 

Είναι ζωντανός θρύλος και πρέπει να του αποδοθούν τιμές όσο βρίσκεται και «αναπτύσσεται» ανάμεσά μας.

Ας του δώσουμε χώρο και χρόνο να συνεχίσει το θεάρεστο έργο του. Να μεγαλουργήσει.

Ας τον προστατέψουμε από τον μιντιακό καννιβαλισμό.

Με μία φράση: Safe Tatsopoulos

Υ.Γ. Καμία επίσημη αντίδραση ακόμη από την «πηδημένη» μισή Αθήνα. Άρα στα λεγόμενα του εκπροσώπου του Ελληνικού Κοινοβουλίου, υπάρχει μεγάλη αλήθεια!!

ΠΑΝΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ
http://ysterografa.gr/politics/safe-tatsopoulos