13 Δεκεμβρίου 2012

Γελάει ο κόσμος με το Νάκο... σε λίγο θα μας πει και να τους ελεήσουμε: Οι υπάλληλοι της Βουλής έχουν υποστεί μειώσεις 52%

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής Αθανάσιος Νάκος υπερασπίστηκε τους υπαλλήλους της Βουλής υποστηρίζοντας ότι η ιδιαιτερότητα που υπάρχει στο ωράριο της εργασίας τους δικαιολογεί την καταβολή υπερωριών.
Στη διάψευση ότι η επικείμενη Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου περιέχει διάταξη για το μισθολογικό των υπαλλήλων της Βουλής προχώρησε ο αντιπρόεδρος της Βουλής Αθανάσιος Νάκος, μιλώντας στον Βήμα FM.

«Δεν είναι σωστή αυτή η πληροφορία», τόνισε ο κ. Νάκος, ο οποίος, παράλληλα, υπερασπίστηκε τους υπαλλήλους της Βουλής, υποστηρίζοντας ότι έχουν υποστεί μείωση 52% στις αποδοχές τους και ότι η ιδιαιτερότητα που υπάρχει στο ωράριο της εργασίας τους δικαιολογεί την καταβολή υπερωριών.

«Οι αμοιβές τους έχουν εξομοιωθεί πλέον με τις αμοιβές των υπαλλήλων των υπουργείων. Έπαιρναν 16 μισθούς και τώρα λαμβάνουν 12», υπογράμμισε ο αντιπρόεδρος της Βουλής, σημειώνοντας ότι τα χρήματα που λαμβάνουν από υπερωρίες και έξοδα κίνησης φτάνουν μηνιαίως τα 670 ευρώ. «Ο καβγάς γίνεται για αυτά τα χρήματα», πρόσθεσε.

Πηγή:Voria