13 Δεκεμβρίου 2012

Μια χαρά τα 'πε ο Κασιδιάρης για τον Ρουπακιώτη

Επίθεση κατά του υπουργού Δικαιοσύνης, Αντώνη Ρουπακιώτη, πραγματοποίησε ο Ηλίας Κασιδιάρης κατά τη διάρκεια της επίκαιρης ερώτησης που έκανε στη Βουλή για την απόδραση του Αφγανού που δολοφόνησε τον Θανάση Λαζανά.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής υποστήριξε ότι ο υπουργός Δικαιοσύνης έχει «λαγνεία με τους λαθρομετανάστες», ενώ τον αποκάλεσε ως «κομισάριο» του υπουργείου του.

Επίσης τόνισε ότι θα έπρεπε να είχε… ξηλώσει όλο το συμβούλιο των Πλημμελειοδικών της Πάτρας, με αφορμή αυτήν την υπόθεση και να μην «πίνει καφέ με τους δικαστές, επειδή τους έκοψαν λίγα ευρώ από το μισθό τους», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Στην ερώτηση του κ. Κασιδιάρη απάντησε ο υφυπουργός Δικαιοσύνης, Κωνσταντίνος Καραγκούνης, ο οποίος επισήμανε ότι οι δικαστές δικάζουν κατά συνείδηση και «πως δεν ισχύουν στις δυτικές δημοκρατίες, αυτά που ισχύουν σε κράτη ναζιστικού απολυταρχισμού, που κάποιοι από εσάς υποστηρίζετε».

Να σημειώσουμε ότι στη δευτερολογία του ο κ. Κασιδιάρης, αφού χαρακτήρισε «γελοία» την απάντηση του κ. Καραγκούνη επιτέθηκε στην κυβέρνηση για τις τακτικές που ακολουθεί απέναντι στους λαθρομετανάστες.

ysterografa.gr