13 Δεκεμβρίου 2012

Πλούσιοι αρχηγοί … χρεοκοπημένα κόμματα


ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ βουλιάζουν από χρέη την ώρα που οι εργαζόμενοί τους μένουν απλήρωτοι


Δραματική είναι η κατάσταση των υπαλλήλων που εργάζονται με τον έναν ή τον άλλο τρόπο για λογαριασμό του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς έχουν να πληρωθούν μήνες, με αποτέλεσμα να απεργούν, αλλά και να καταγγέλλουν την κατάσταση που επικρατεί.


Η κατάσταση σε ΠΑΣΟΚ, ΝΔ. και ΣΥΡΙΖΑ … μαύρη… Ειδικότερα στο ΠΑΣΟΚ οι υπάλληλοι παραμένουν απλήρωτοι εδώ και δέκα μήνες. Γι' αυτό και έβγαλαν τις προηγούμενες ημέρες μια πολύ σκληρή ανακοίνωση στην οποία χαρακτήριζαν «χορτάτα» τα στελέχη εκείνα του κόμματος του κ.Βενιζέλου που τους ζητούν να κάνουν υπομονή μέχρι να εκταμιευθεί η δόση του δανείου. Μάλιστα, τους καλούσαν να πουλήσουν τις βίλες και τα κότερά τους, για να πληρωθούν οι ίδιοι. Από την Ιπποκράτους βέβαια μιλούσαν για προβοκάτσια από υπαλλήλους που είχαν προσληφθεί επί Παπανδρέου!

Αντίστοιχη είναι όμως και η κατάσταση στη Νέα Δημοκρατία όπου τα ταμεία είναι άδεια. Εκεί οι εργαζόμενοι, σύμφωνα με την εφημερίδα «Έθνος», έχουν να πληρωθούν τέσσερις μήνες, και ακούν τα ίδια περί υπομονής μέχρι την εκταμίευση της δόσης του δανείου προς την χώρα.

Και στον ΣΥΡΙΖΑ όμως δεν πάνε πίσω. Οι εργαζόμενοι στον ραδιοσταθμό "Στο Κόκκινο" πραγματοποιούν πολυήμερη απεργία, καθώς η στάση πληρωμών από το κόμμα έχει φτάσει μέχρι και εκεί. Οι υπεύθυνοι του κόμματος προσπαθούν να καθησυχάσουν τους υπαλλήλους λέγοντάς τους ότι θα πληρωθούν μόλις το κόμμα πάρει τα λεφτά της επιχορήγησης. Δηλαδή μόλις η χώρα πάρει την επόμενη δόση...

parapolitika.gr