Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2012

Πάνο κλείσε πορτες και παράθυρα γιατί φεύγουν από παντού: Παραιτήθηκε κι ο Σταμάτης... για να σώσει την αξιοπρέπειά τουΤην παραίτησή του από τους Ανεξάρτητους Έλληνες υπέβαλε και επισήμως ο Δημήτρης Σταμάτης.

Διαβάστε την επιστολή παραίτησης

Κύριε πρόεδρε,

Για λόγους προσωπικής και πολιτικής αξιοπρέπειας, μετά τα τελευταία γεγονότα, είμαι υποχρεωμένος να σας υποβάλλω και γραπτά την παραίτηση μου, αφού την υπέβαλλα το πρώτον προφορικά μετά την κοινή συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Δράττομαι της ευκαιρίας να επαναλάβω στον κάθε Έλληνα πολίτη τη σταθερή μου θέση κατά του μνημονίου όπως και των αρχών της μεγάλης Κεντροδεξιάς και της ιδεολογίας του κοινωνικού φιλελευθερισμού.

Θα συνεχίσω τον αγώνα μου ως Έλληνας πολίτης στις αρχές της ιδρυτικής διακήρυξης της Ενωμένης Ευρώπης και της Ευρώπης των λαών. Θα συνεχίσω τον αγώνα υπέρ της ευρωπαϊκής αλληλεγγύης, του κοινού νομίσματος και της ευημερίας των λαών.

Θα συνεχίσω τον αγώνα μου κατά των πολιτικών της αλαζονείας και της περιστασιακής μεταμόρφωσης των πολιτικών όπως κάθε φορά τους εξυπηρετεί.

Ευχαριστώ και τιμώ ιδιαίτερα τους Αιτωλοακαρνάνες για την τιμή που αυτοί για τόσα χρόνια μου δώσανε.

7 σχόλια:

 1. Αν προσέξει κανείς τα ονόματα όλων αυτών που την κάνουν από το κόμμα του Καμένου θα θυμηθείτε ότι το ίδιο έκαναν και από τη Νέα Δημοκρατία!
  Μάλλον πάσχουν από το σύνδρομο της παραγνωρισμένης αξίας και δε συμβιβάζονται με άλλους πάνω από αυτούς!Επειδή είναι δηλοί, άτολμοι και μοιραίοι, θέλουν να τους στήσει κάποιος κάποιο κόμμα και να τους παραδώσει τα ηνία!Το λάθος είναι αυτών που τους "προσλαμβάνουν" εκ νέου!Ανακυκλώνουν τη λάσπη!
  Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται περί κλινικών περιπτώσεων!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Έτσι είναι ΣΑΛΩΝΙΤΗ, αλλά οι πρώην βουλευτές άλλων κομμάτων, αποτελούν και το 60% των βουλευτών των ΑΝΕΛ. Και αυτό κάτι λέει επίσης...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Δεν είναι φαίνεται αρκετά "Ανεξάρτητοι" η "Έλληνες"...

  Σαν τον Αρχηγό Πάνο πάντως ΚΑΝΕΙΣ ...

  Έχω να το λέω !!!

  Μόνο Ο Μαριάς και Ίσως ο Χαικάλης μπορούν κάπως να πλησιάσουν την "Ελληνοσύνη" και την "Ανεξαρτησία" του...

  Αλλά βρε φίλτατε Σαλωνίτη...

  Ένας τόσο ΕΞΥΠΝΟΣ Έλληνας σαν την μεγαλειότητα του , πώς την πατά συνεχώς και βάζει σε κύριες θέσεις ανθρώπους που πάσχουν από σύνδρομα ;;;

  Τόσο "ΑΤΥΧΟΣ" ;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ακόμα και η ονομασία του κόμματος "Ανεξάρτητοι Έλληνες" , ήταν τελείως καμένη.

  "Διέρρεε και βασίλευε" ... Το βλήμα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Αγαπητέ μου Αντίλογε, τα "σύνδρομα" αυτά κάποτε ήταν παρά τη εκάστοτε ηγεσία της Ν.Δ. ή κάνω λάθος!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Πιθανώς να ήταν...
  Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω αφου δεν παρακολουθώ τα κομματικά κανενος...

  Αυτό όμως ακόμα και αν είναι ακριβές αποδυκνύει την ανεπάρκεια του "ηγεμόνα"...

  ΑπάντησηΔιαγραφή