21 Δεκεμβρίου 2012

Έχουν κι οι Σκοπιανοί τους ήρωές τους... την Γαϊτάνεβα

Εκτενή αναφορά κάνει το σκοπιανό πρακτορείο ειδήσεων ΜΙΝΑ στο θόρυβο που προκλήθηκε από τις γελοίες δηλώσεις της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Γαϊτάνη. Φυσικά η καρδιά των σκοπιανών είναι με την Γαϊτάνη, ενώ δεν παραλείπουν να τονίσουν στην εισαγωγή την άσχημη οικονομική κατάσταση της Ελλάδος παρουσιάζοντας τον μέσο Έλληνα όπως τον παρουσιάζουν και οι γελοίοι πατριώτες του κώλου... Δείτε τι γράφουν:

Ο μέσος Έλληνας δεν μπορεί πλέον να πληρώσει τηλέφωνο, λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος, νερού, ούτε μπορεί να αντέξει οικονομικά να αγοράσουν φάρμακα ή να πάει στο νοσοκομείο. Για τους Έλληνες πολιτικούς, τίποτε από αυτά δεν είναι πρόβλημα, το μεγαλύτερο πρόβλημα γι αυτούς είναι τι πρέπει να κάνουν όταν ένας από τους πολιτικούς έχει το θάρρος να αποστασιοποιηθεί από την επίσημη γραμμή και να μιλήσει δημόσια γι' αυτό.

Η ελληνική κυβέρνηση επέπληξε την Ιωάννα Γαϊτάνη του ΣΥΡΙΖΑ για κάτι που είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της, μιλώντας σε σκοπιανές και ελληνικές εφημερίδες. Είπε ότι είναι οι πολιτικοί της Ελλάδας και οι επιχειρηματίες, αυτοί που θα πρέπει να κατηγορηθούν για την διαμάχη που έχει ξεσπάσει με το όνομα. Επίσης, τόλμησε να αποκαλέσει τα Σκόπια "Μακεδονία" όπως τα αποκαλεί και ο υπόλοιπος κόσμος.

"Νομίζω ότι το όνομα δεν είναι το μόνο πρόβλημα. Αν ήταν τόσο απλό, τότε δεν νομίζω ότι θα υπήρχε οποιοδήποτε ζήτημα. Κρυμμένη πίσω από το θέμα της ονομασίας είναι η επέκταση της οικονομίας στην Ελλάδα, η οποία Ελλάδα προσπαθεί να γίνει υπερδύναμη στα Βαλκάνια και να επεκταθεί σε όλη τη χερσόνησο. Οι λόγοι πίσω από αυτή τη διαφωνία για το όνομα, βρίσκονται μέσα στα συμφέροντα των Ελλήνων καπιταλιστών στη Μακεδονία. Η διαμάχη για το όνομα είναι απλά ένα άλλοθι, μια απόσπαση της προσοχής που χρησιμοποιείται για να κρύψει άλλα πράγματα που συμβαίνουν », δήλωσε η Γαϊτάνη στη συνέντευξή της ενώ αποκάλεσε την κυβέρνηση "υπηρέτη των τραπεζών".

Τέλος η είδηση του σκοπιανού πρακτορείου ειδήσεων κάνει λόγο για την επίθεση του Μ. Κεφαλογιάννη εναντίον της ανιστόρητης καλώντ;ας τον ΣΥΡΙΖΑ να τοποθετηθεί, ενώ γίνεται και αναφορά στη προχθεσινή φασιστική παρέμβαση της Γαϊτάνη στην εκπομπή του Ευαγγελάτου όπου φασιστικά αρνήθηκε το διάλογο με τον δημοσιογράφο και προτίμησε να διαβάσει μια δυσνόητη δήλωση και να κλείσει το τηλέφωνο...