05 Δεκεμβρίου 2012

Μπράβο σαϊνια του Μαξίμου!! Παράρτημα του ΣΥΡΙΖΑ το ΑΠΕ με τον κομμουνιστή Πρόεδρο

Αυτοί οι κύριοι στο Μ Μαξίμου που έβαλαν τον κομμουνιστή Σκυλάκκο, εξάδελφο του Χ Παπουτσή, στην θέση του Προέδρου του κρατικού Αθηναϊκού Πρακτορείου, είναι ευχαριστημένοι που εδώ και ένα μήνα , από τότε δηλαδή που ανέλαβε, δεν γίνεται τίποτε.

Που χάνονται το ένα θέμα μετά το άλλο; Που όπως μαθαίνουμε, όποιος θέλει δουλεύει και όποιος δεν θέλει λουφάρει σε αυτό το πολύπαθο ΑΠΕ;
Προφανώς οι εγκέφαλοι του Μ Μαξίμου , δεν ενδιαφέρονται για το ΑΠΕ αλλά για να προωθήσουν τους φίλους τους σε κρατικές θέσεις , λογω και παλαιών υποχρεώσεων όπως λένε όσοι ξέρουν

Ο Πρόεδρος , λοιπόν του ΑΠΕ, που πάει δυο-τρεις ώρες την ήμερα στο γραφείο του (!), δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται και πολύ για το τι γίνεται σε αυτό ( Ίσως τον απασχολεί πιο πολύ η προσωπική του επιχείρηση , το New Post).

Έτσι, όσες ώρες βρίσκεται εκεί, με τους μόνους με τους οποίους έχει πολλά πολλά είναι ο «θηλυκός Κασιδιάρης» και ο άλλος αρχισυντάκτης ο Πέτρος του Ιντερνετ.

Τώρα τι λένε ανά δυο ή οι τρεις μαζί, όλες αυτές τις ώρες που συζητούν όντος και εκτός ΑΠΕ, άγνωστο. Για καλό του ΑΠΕ πάντως δεν πρέπει να είναι….

Ότι αλλαγές είναι να γίνουν, αν δηλαδή γίνουν, θα προχωρήσουν μετά την πρωτοχρονιά. Και βέβαια αν έχουμε αλλαγές τέτοιες που προτείνουν ο θηλυκός Κασιδιάρης και ο Πέτρος του Ιντερνετ, τότε μάλλον πάνε για φούντο το ΑΠΕ.

Στην απέξω που λένε, έχουν τον άλλο Πέτρο,διευθυντη Συντάξεως, αλλά και τον διευθυντή του Οικονομικού τον Νικολάκη. Για τον τελευταίο φαίνεται πως ετοιμάζουν το καπέλωμα του με τον άλλο Νικολάκη, τον χοντρουλή, σύζυγο της ανιψιάς του πρώην ΠΑΣΟΚου και νυν «στελέχους» της ΔΗΜΑΡ….

Διαπλοκής το ανάγνωσμα.

Και κάτι τελευταίο. Ο με τις ευλογιές των κολλητών του στο Μ. Μαξίμου Πρόεδρος του ΑΠΕ, κομμουνιστής Αντωνάκης, δεν φαίνεται να δίνει καμία σημασία σε ορισμένους άλλους που ενδιαφέρονται για το μέλλον του ΑΠΕ και ξέρουν τι πρέπει να γίνει. Κι ας είναι αυτοί που συνέβαλλαν καθοριστικά για να φύγει ο προηγούμενος ΠΑΣΟΚος πρόεδρος και να πάρει την θέση ο Αντωνάκης.

Μόνον που αυτά , καθώς και ότι η προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ ξεχειλίζει πια στο ΑΠΕ( ειδήσεις, συνεντεύξεις στελεχών, θέματα στην πρώτη σελίδα κλ) , με την καθοδήγηση του συνδικαλιστή μέλους του ΔΣ -στελέχους του κόμματος, έχουν ήδη φτάσει στα αυτιά ορισμένων στην Γενική Γραμματεία Ενημερώσεως αλλά και σε κάποιους στο Μ Μάξιμου . Και ήδη έχουν αρχίσει τα σχόλια για το νέο κύκλο εξουσίας, που οργανώνεται στο κρατικό ΑΠΕ…..

ΥΓ. Μου λένε ότι στο ΑΠΕ υπάρχει συντάκτρια που εκτός από το κρατικό, μην το ξεχνάμε Πρακτορείο, εργάζεται και στην Κρατική, μην το ξεχνάμε, ΕΡΤ.

Δυο κρατικές θέσεις δηλαδή;

Αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο μήπως είναι παράνομο;

Πότε θα μπει κανένας εισαγγελέας…..