27 Δεκεμβρίου 2012

Πρόεδρος εργαζομένων ΕΟΤ: Τουρίστας ο Καραχάλιος-Με παρέμβασή του δόθηκαν οι επιταγές στο λαμόγιο φίλο του!!

Νέα τροπή παίρνει η απακαλυφθήσα απάτη στον ΕΟΤ αφού οι εργαζόμενοι στον Ελληνικό οργανισμό τουρισμού καταγγέλλουν, με επίσημα ανακοίνωση που εκδόθηκε σήμερα, ότι  ο κατηγορούμενος πήρε τα μπλόκ επιταγών από τους ταμίες του οργανισμού μετά από παρέμβαση και πιέσεις της τότε διοίκησης του.


Παράλληλα καταγγέλλουν ότι ο Βασιλάκος καλούσε στο γραφείο του υπαλλήλους του ΕΟΤ  και τους ζητούσε σημαντικά έγγραφα τα οποία δεν είχε την εξουσιοδότηση να χειρίζεται.

Ο Κώστας Ραντός, πρόεδρος των εργαζομένων του ΕΟΤ, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha, εξαπέλυσε ολομέτωπη επίθεση κατά του πρώην Γενικού Γραμματέα του ΕΟΤ Νίκου Καραχάλιου, ο οποίος είχε ανοίξει μέτωπο με τους συνδικαλιστές, για τον τρόπο με τον οποίο γινόταν στο παρελθόν η διαχείριση του Οργανισμού.

“Στον ΕΟΤ ο κ. Καραχάλιος μάλλον τουρίστας ήταν (στη φώτο δεξιά η γνωστή γυμνάστρια που έφερε από τις ΗΠΑ), παρά προϊστάμενος...
Ήταν σε ταξίδια πάντοτε, και γι’ αυτό έφερε τον σύμβουλο για να διοικεί αντ΄αυτού. Ο κ. Βασιλάκος ήθελε να ελέγχει συνέχεια τα οικονομικά. Δήλωνε ότι είναι οικονομολόγος, λέγοντας ότι έχει εξουσιοδότηση από τον ΓΓ, χωρίς να υπάρχει χαρτί. Φώναξε μια υπάλληλο του λογιστηρίου και ζήτησε να εκτρέψει τα διαθέσιμα στον υπολογιστή του. Ήθελε να «βλέπει» μόνο αυτός την οικονομική διαχείριση. Η υπάλληλος εξέφρασε την αντίρρηση της και όχι μόνο την απέπεμψε αλλά τη μετέθεσε και από την οικονομική υπηρεσία. Το καταγγείλαμε στη διοίκηση του ΕΟΤ και επειδή ο κ. Καραχάλιος δεν βρέθηκε ποτέ να την παραλάβει τη δώσαμε στην κυρία Κεφαλογιάννη. Μάθαμε ότι είχε στηθεί ένα κύκλωμα από εξωτερικούς παράγοντες και σε συνεργασία με… τον φερόμενο ως σύμβουλο του κ Καραχάλιου επιχειρούσαν να υπεξαιρέσουν λεφτά από τον ΕΟΤ. Είχαν φθάσει στα αυτιά μας οι παρεμβάσεις του κ. Βασιλάκου. Απομάκρυνε τη διευθύντρια διαφήμισης και δήλωσε ότι εφεξής θα ασκεί αυτός τις αρμοδιότητες”, ήταν μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές αναφορές του προέδρου των εργαζομένων του ΕΟΤ.

http://ysterografa.gr