27 Δεκεμβρίου 2012

Ο Παπαδημούλης γλύφει τον Αλέξη

Πλήρη πολιτική κάλυψη για το ταξίδι που πραγματοποίησε στη Λατινική Αμερική, παρείχε στον Αλέξη Τσίπρα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης. με συνέντευξη που παραχώρησε το πρωί στο ραδιόφωνο του “Alpha”.

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης έκανε λόγο για “λαϊκισμό από παπαγαλάκια”, και σχολίασε με νόημα ότι “θα του έκανα και ο ίδιος κριτική, ως μεγαλύτερος πατέρας, αν άφηνε τη μωρομάνα πίσω”, αναφερόμενος σε όσα ακούστηκαν για το γεγονός ότι ο Αλέξης Τσίπρας πήρε μαζί του στο ταξίδι που πραγματοποίησε στη Λατινική Αμερική, τη σύζυγό του Μπέτυ.

“Νομίζω ότι το ταξίδι Τσίπρα ήταν χρήσιμο, και έπρεπε να γίνει. Πρόσθεσε στην Ελλάδα, όχι μόνο συνομιλητές αλλά και πιθανούς συμμάχους. Θέλαμε να δούμε πράγματα που μπορεί να μας φανούν χρήσιμα. Για παράδειγμα, πως αναπτύσσεται οικονομικά η Βραζιλία, και πως βελτιώνει τομείς όπως της φτώχειας, του κοινωνικού κράτους και του αναλφαβητισμού [ευτυχώς δηλ. που στη Βραζιλία εξαλείφθηκε η φτώχεια και ο αναλφαβητισμός...]. Αλλά και τι να αποφύγουμε, όπως το παράδειγμα της Αργεντινής. Αυτά είναι η ουσία. Αν θες να κάνεις ταξίδι στη Λατινική Αμερική, με σημαντικές επαφές, τόσο χρόνο χρειάζεσαι”, ήταν τα λόγια του Δημήτρη Παπαδημούλη.

ysterografa.gr