21 Δεκεμβρίου 2012

Σαμαράς ανήσυχος: "Θα ξεφουσκώσει"... Ναι αλλά πως;

[Πως θα ξεφουσκώσει ρε Αντώνη; Με τον Τζαβάρα να το σκέφτεται ακόμα και να μην διώχνει τον Λούκο που ανέβασε το έργο που ξεφτίλιζε τον Διάκο... η με τον Αβραμόπουλο που ακόμα να βγάλει μια ανακοίνωση για το ότι η Ουγγαρία αναγνώρισε τα Σκόπια... ή με το να γίνεται η ΝΔ ουρά του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ και να τρέχει στους γραφικούς του Συμβουλίου της Ευρώπης για να αποκλείσει τη ΧΑ, λες και θα αλλάξει κάτι;
Όποιος πιστεύει ότι με αποκλεισμούς ο κόσμος θα πειστεί και θα αλλάξει κατεύθυνση είναι γελασμένος. Η λύση είναι να τους δώσεις βήμα για να φανεί ότι πέρα από τα εθνικά θέματα υπάρχει το χάος... Και εννοείται ότι πρέπει να γίνει και κάτι προς τα δεξιά εκτός από την ανάκαμψη της οικονομίας γιατί υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που δεν βάζουν σε πρώτη μοίρα την τσέπη τους και μόνο... ]

Το επιτελείο του Πρωθυπουργού διατυπώνει ανησυχίες για την σταθεροποίηση των δημοσκοπικών ευρημάτων της Χρυσής Αυγής και τις αυξημένες απώλειες της ΝΔ προς τα δεξιά της. Ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς δεν έκρυψε σήμερα την ανησυχία του για την στροφή των πολιτών προς την «ψήφο αγανάκτησης» και άφησε να εννοηθεί ότι είναι ένα πρόσκαιρο φαινόμενο το οποίο θα «ξεφουσκώσει» όταν η χώρα ξαναπάρει τον δρόμο της ανάπτυξης και της ελπίδας.

«Μόλις αρχίσει να σταθεροποιείται η οικονομία και να αποκαθίσταται η αίσθηση της ελπίδας και της προοπτικής για την οικονομία και τη χώρα, θα υποχωρήσουν και οι «ακρότητες» και τα «άκρα» δήλωσε, σε δήλωσή του στα Παραπολιτικά.
Παράλληλα, κατηγόρησε τα άκρα ότι εκμεταλλεύονται την απελπισία των πολιτών: «Κάνουν ό,τι μπορούν για να κρατήσουν τον κόσμο στην απελπισία! Ηδη όμως χάνουν έδαφος! Γιατί ο ελληνικός λαός καταλαβαίνει πλέον όλο και περισσότερο ότι κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες έχουμε αρχίσει να αλλάζουμε τη μοίρα του τόπου...», είπε χαρακτηριστικά.
iefimerida.gr