20 Δεκεμβρίου 2012

Ακόμη και η τροχαία κινητοποιήθηκε για Γκαρσία... αφού είχαν τελειώσει μέχρι και οι χαρτοπετσέτες!

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συνέβη το απόγευμα της Τετάρτης στη μπουτίκ της Τούμπας με τον Πάμπλο Γκαρσία.

Ο Ουρουγουανός, υπέγραφε επί 3,5 ώρες αυτόγραφα κι όταν τελείωσαν, λευκά χαρτιά, ακόμη και χαρτοπετσέτες προκειμένου να ικανοποιήσει τις επιθυμίες των οπαδών του ΠΑΟΚ.
Βγήκε δεκάδες φωτογραφίες, πήρε στην αγκαλιά του μωρά, αγκάλιασε ηλικιωμένους και έγκυους γυναίκες που περίμεναν υπομονετικά για το δικό τους λεπτό κοντά στον Πάμπλο.

Ήταν, όμως, υπομονετικός, γεμάτος χαρά για την απίστευτη λατρεία που ζούσε, και ήταν εκείνος που έδωσε εντολή, όταν κάποια στιγμή έκλεισαν οι πόρτες για να μπορέσει να ολοκληρωθεί η εκδήλωση, να ανοίξουν για εξυπηρετηθούν οι πάντες.

"Εγώ κάθομαι εδώ στη ζεστασιά και υπογράφω αυτόγραφα, ο κόσμος είναι στην ουρά, θέλω όλοι να είναι ικανοποιημένοι" έλεγε, ενώ δεχόταν με έκπληξη τα δώρα που του έφερνε ο κόσμος.

Υπολογίζεται ότι τελικά πάνω από 1500 άτομα (ίσως και 1800) παρέλασαν μπροστά από τον Ουρουγουανό και στο τέλος χρειάστηκε και η βοήθεια της τροχαίας για να ξεμπλοκάρουν μπροστά από το γήπεδο της Τούμπας. Και οι αστυνομικοί αποζημιώθηκαν όμως με τα αυτόγραφα και τις φωτογραφίες με τον Πάμπλο Γκαρσία.

Το χάι λάιτ της βραδιάς ήταν μία παντρεμένη κυρία που με τη συνοδεία του παιδιού της και του συζύγου της πήγε στη μπουτίκ φορώντας μπλουζάκι που έγραφε "Πάμπλο, θέλω αν με παντρευτείς"!

sport24.gr