03 Δεκεμβρίου 2012

«Oι καλόγεροι στο Άγιον Όρος συντηρούν τον gay sex τουρισμό στα μοναστήρια»

Ο Βαλλιανάτος κάνει αυτό που ξέρει καλά.... να προκαλεί και να διαφημίζεται

«Η υποκρισία της οργανωμένης θρησκείας, στηρίζει το φόβο και την πείνα. Ο Χριστόδουλος, ένας παράλογα δημοφιλής αρχιεπίσκοπος, στήριξε την άνοδο του ακροδεξιού ΛΑΟΣ και υποστήριξε ότι τα προφυλακτικά δεν προστατεύουν τα παιδιά από τον HIV.
Την ίδια στιγμή οι μοναχοί του Αγίου Όρους έστησαν το μεγαλύτερο οικονομικό σκάνδαλο που έγινε ποτέ στην Ελλάδα ενώ ταυτόχρονα συντηρούν τον gay sex τουρισμό στα μοναστήρια. Έξω από τη μονάδα του Συγγρού, μπορείς να δεις καλόγερους να περιμένουν στην ουρά για να πάρουν τα φάρμακα τους για τον H.I.V.»

Αυτές είναι μερικές από τις δηλώσεις του Γρηγόρη Βαλλιανάτου, στο εξαίρετο άρθρο του νεοϋορκέζου Έλληνα συγγραφέα Ιωάννη Πάππου, με τίτλο «Fear & Loathing» και θέμα την άνοδο της ακροδεξιάς και της ομοφοβίας στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης. Το άρθρο δημοσιεύτηκε σε ένα από τα μεγαλύτερα σε πωλήσεις και πλέον έγκριτα gay έντυπα του πλανήτη, το αμερικάνικο περιοδικό OUT στο οποίο μεταξύ άλλων μιλάνε η αγαπημένη Πάολα (όχι η τραγουδίστρια) αλλά και το μέλος της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Τριανταφύλλου. Ο τελευταίος αναφερόμενος στην Λιάνα Κανέλλη, λέει χαρακτηριστικά, «προδότες σαν αυτήν που έχουν μετατρέψει την Ελλάδα σε Ουγκάντα πρέπει φοβηθούν».

πηγή :gossiptv