31 Δεκεμβρίου 2012

Επίθεση Ραγκούση σε Βενιζέλο μέσω Twitter για τη «λίστα Λαγκάρντ»

Δριμεία επίθεση στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο εξαπέλυσε μέσω Twitter ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων Παπανδρέου, Γιάννης Ραγκούσης, τον οποίο κατηγορεί ότι «εξαφάνισε από το υπουργείο Οικονομικών τη λίστα Λαγκάρντ».

Μέσω συνεχόμενων tweets, ο κ. Ραγκούσης, κάνει λόγο για εξαφάνιση όχι τριών αλλά 2059 ονομάτων καθώς όπως λέει ο νυν υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, βάσει και της συνέντευξης που παραχώρησε στους Financial Times την 1η Οκτωβρίου, έμαθε για την ύπαρξη της λίστας Λαγκάρντ, μόλις στα τέλη του Σεπτεμβρίου του 2012.

«01/Οκτωβρίου για χαμένο CD Γιάννης Στουρνάρας σε Financial Times«Έμαθα πρώτη φορά την ύπαρξή του την προηγούμενη βδομάδα από τις εφημερίδες» γράφει στο πρώτο του tweet ο κ. Ραγκούσης και συνεχίζει:

«Αρα βάση της εισαγγελικής έρευνας και της δήλωσης του Στουρνάρα στους Financial Times την 1 Οκτωβρίου ,έχουμε δύο ,και όχι μία,αλήθειες»

«Αλήθεια 1η : εξαφανίζονται από τη λίστα 3 ονόματα συγγενών του Γιώργου Παπακωσταντίνου και παραμένουν 2059 ονόματα για έλεγχο»

«Αλήθεια 2η με βάση τη δήλωση Στουρνάρα στους Financial Times (1η Οκτωβρίου 2012 ) ότι έμαθε για την ύπαρξη της λίστας από τις εφημερίδες»

«Αρα αλήθεια 2η ,εξαφανίζονται από το Υπουργείο 2059 !!!! ονόματα μέχρι που ο Στουρνάρας κάνει τις δηλώσεις στους FT την 1η Οκτωβρίου και ...»

« ..και επανεμφανίζονται μετά την αποκάλυψη Στουρνάρα στους FT με το στικάκι που διατηρεί προσωπικά και στέλνει ο κ. Βενιζέλος στον κ.Σαμαρά».

iefimerida.gr