24 Μαρτίου 2012

Βίντεο: Πωλείται ο Σκορπιός και μάλιστα σε Τούρκους;

Δείτε το:

Ρε Νικολάκη είσαι σπουδαίος ρεπόρτερ τελικά... αν ήτανε και γιατρός της Τσέλσι το γκομενάκι που δείχνεις, θα ήσουν ακόμα πιο σπουδαίος!

Το μεγάλο πρόβλημα του Νίκου Χατζηνικολάου είναι να του πεις ότι είναι εκφωνητής ή σχολιαστής ειδήσεων!! Μπορεί να σου επιτεθεί και αν είσαι τυχερός θα σου επιτεθεί με φοβερά επιχειρήματα του στύλ, "είμαι φοβερός ρεπόρτερ μιας και έκανα το περίφημο ρεπορτάζ με τον «κουρασμένο»". Πως όμως να τον πεις ρεπόρτερ όταν το πιο πρόσφατο ρεπορτάζ του λέει πως το θέμα του ΕΘΝΟΥΣ είναι έγκυρο και έπρεπε να δημοσιευθεί; Διαβάστε τι αναπαράγει μέσα απ' τη σελίδα του:

Μπράβο στον Μπαμπινιώτη!


[Τον έχουμε κράξει πολλές φορές, αλλά τα παιδιά του greekalert έχουν δίκιο που του λένε μπράβο!]

Οφείλουμε να συγχαρούμε τον κύριο Μπαμπινιώτη για την στάση του στην παρέλαση. Με το να σταθεί στο πλάι για να μην έχει...

Ακόμα γελάει ο Καραμανλής... με τις παπαριές του Νικολάκη


Σε κάθε έκδοση της εφημερίδας R.N αφιερώνει ένα τμήμα της με φωτό Καραμανλή και  ... τις "σκέψεις" του !!!

Πάντα ο Καραμανλής φέρνει πωλήσεις φύλλων...
Το ίδιο εφαρμόζει και στο αυριανό φύλλο...

Ο Ραγκούσης φλερτάρει με τη διαγραφή.


Διαβάζουμε σήμερα στις εφημερίδες, αλλά ακούσαμε και χθες στα Δελτία ειδήσεων ότι υπάρχει ενδοκυβερνητική, αλλά και εσωκομματική κρίση στο ΠΑΣΟΚ, που την προκάλεσε η χθεσινή στάση του Γιάννη Ραγκούση, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου, με αφορμή το νομοσχέδιο για τα ταξί, όπως το παρουσίασε ο υπουργός Υποδομών Μάκης Βορίδης.

Συνάδελφοί του στο ΠΑΣΟΚ πάντως εκτιμούν ότι πρόκειται για μια...

Η συνέχεια στο parospress.blogspot.com

Ιντρίς Αχμέτ: «Είμαι Τούρκος και ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ να είμαι υποψήφιος με τη ΝΔ»... Τι λες ρε μεγάλε; Η ΝΔ το ξέρει ότι είσαι Τούρκος;

[Φυσικά οι περισσότεροι για λόγους προπαγάνδας τον παρουσιάζουν σαν "υποψήφιο βουλευτή", ενώ όπως λέει και ο ίδιος, θα 'θελε να είναι υποψήφιος βουλευτής... για κάτσε τε να δούμε ρε παλικάρια αν θα είναι υποψήφιος, με τις μαλακίες που λέει και τα ξαναλέμε... αλλά στην Ελλάδα, όπως απέδειξε το Βατοπέδι, πες-πες κάτι μένει]

Από την συνέντευξη αυτοπροταθέντα "υποψήφιου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας" Ιντρίς Αχμέτ στην εφημερίδα Μπιρλίκ, σχετικά με την υποψηφιότητα του:


Πως σχολιάζετε την αναρρίχηση του Αντώνη Σαμαρά στην ηγεσία της Ν.Δ. ;

Φρανσουά Ολάντ: «Όχι» σε κηδεμονία της Ελλάδας από τις Βρυξέλλες

Αντίθετος σε κηδεμονία της Ελλάδας δηλώνει σε συνέντευξή του στη Real news o υποψήφιος πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ. «Αποκλείεται, από την πλευρά μου, κηδεμονία της Ελλάδας από τις Βρυξέλλες ή οποιονδήποτε άλλον» λέει χαρακτηριστικά και προσθέτει: «Όταν ακούω να προτείνονται τέτοιες λύσεις, νιώθω πραγματικά αποτροπιασμό».

Εμπρηστική επίθεση στο πατρικό της Σ. Γιαννακά


Εμπρηστική επίθεση στο πατρικό της Σ. Γιαννακά

Στόχος εμπρηστών έγινε τα ξημερώματα το πατρικό σπίτι της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ, Σοφίας Γιαννακά.

Άγνωστοι με εύφλεκτο υγρό επιχείρησαν να βάλουν φωτιά στην είσοδο του σπιτιού της κα Γιαννακά στο χωριό Παραβόλα, έξω από το Αγρίνιο, αλλά ευτυχώς προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές.

Η Ελλάδα απογειώνεται μετά από μόλις 1 βδομάδα Μπένυ!! Απόψε προχωράμε 1 ώρα στο μέλλον!!!

Από την Κυριακή 25 Μαρτίου θα ισχύσει η θερινή ώρα. Συγκεκριμένα στις 03.00 τα ξημερώματα της Κυριακής οι δείκτες των ρολογιών θα πρέπει να μετακινηθούν μία ώρα μπροστά και να δείξουν 04.00.

Η θερινή ώρα θα ισχύσει μέχρι την τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου, οπότε επανέρχεται η χειμερινή ώρα.

Το νησί της Ρεάλ Μαδρίτης (φώτο)

Οι ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης παρουσίασαν τα σχέδια ενός τουριστικού θερέτρου στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το οποίο θα ανοίξει τον Ιούνιο.


Το «νησί της Ρεάλ Μαδρίτης» θα υποστηρίζεται από την κυβέρνηση του Εμιράτου αλλά και από την «Βασίλισσα», όπως ανακοινώθηκε την Πέμπτη.

ΝΔ για τις βόλτες της τούρκικης φρεγάτας στη Τζιά

«Η τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο, για μια ακόμη φορά, ξεπέρασε κάθε όριο.

Το Τουρκικό Γενικό Επιτελείο Ενόπλων Δυνάμεων οφείλει να γνωρίζει ότι τέτοιου είδους ενέργειες...

Bundesliga 27η αγωνιστική

Την πρώτη του νίκη με τη Χέρτα έκανε ο Ρεχάγκελ. Ο Παπασταθόπουλος έπαιξε όλο τον αγώνα με τη Werder, ο Φορτούνης αγωνίστηκε 77 λεπτά με την Kaiserslautern και ο Βιερίνια μπήκε αλλαγή μετά από απουσία εβδομάδων, για την Wolfsburg. Δείτε τα αποτελέσματα, τη Βαθμολογία και τους σκόρερ:

Βίντεο: Αυτή η γυναίκα οδηγός τι προσπαθεί να κάνει;

Δείτε το:

Όχι από το Σ.τ.Ε. στην S&B του Κυριακόπουλου

Ηχηρό “όχι” είπε το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) στο αίτημα της εταιρείας S&B,συμφερόντων του επιχειρηματία Οδυσσέα Κυριακόπουλου, η οποία ζητούσε να ανασταλεί η από 21.9.2011 απόφαση του υπουργού Υγείας βάση της οποίας επιβλήθηκαν μέτρα για την προστασία της υγείας των κατοίκων της Μήλου από τη διάχυση περλίτη στον αέρα και την θάλασσα που δημιουργείται  λόγω της εξορυκτικής δραστηριότητας στο νησί.

Μόνος του στο προεκλογικό κάδρο της Ν.Δ. ο κ. Σαμαράς

Επενδύουν στην εικόνα του αρχηγού και στο δίλημμα «αυτοδυναμία ή ακυβερνησία»

Με ισχυρό όπλο τον πρόεδρό της Αντώνη Σαμαρά, οι θετικές γνώμες για τον οποίο υπερβαίνουν κατά πολύ αυτές για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, πορεύεται η Νέα Δημοκρατία προς τις εκλογές. Το κόμμα αναμένεται να επενδύσει στην εικόνα αλλά και στον λόγο του κ. Σαμαρά, με στόχο την προβολή του εκλογικού διλήμματος «αυτοδυναμία ή ακυβερνησία» και, παράλληλα, τον περιορισμό των καταγραφόμενων σήμερα διαρροών προς τα «δεξιά». Σε τέτοιο βαθμό, μάλιστα, που δεν είναι λίγοι εκείνοι που προτείνουν ο πρόεδρος της Ν. Δ. να μη συνοδεύεται καν από άλλο πολιτικό στέλεχος στις δημόσιες εμφανίσεις του.

Οι ναζί φταίνε: Νόµιµη µίζα 4% και 432.000 ευρώ υπέρ υπαλλήλων της Βουλής!

Απίστευτο κι όµως ελληνικό. Αυτό όµως είναι µόνο ένα µέρος της κρατικής επιχορήγησης που έχει θεσµοθετηθεί εδώ και χρόνια για το Ταµείο των προνοµιούχων υπαλλήλων της Βουλής.

ΕΤΕ: 26.000 ευρώ τον µήνα

Αισιόδοξος για την Ελλάδα ο Χορστ Ράιχενμπαχ

Η Ελλάδα είναι σε καλό δρόμο στις προσπάθειές της για τη βελτίωση της εποπτείας των οικονομικών της, δηλώνει ο επικεφαλής της Task Force Χορστ Ράιχενμπαχ, όμως επισημαίνει παράλληλα πως το ελληνικό τραπεζικό σύστημα εξακολουθεί να αντιμετωπίζει δυσκολίες.

Ρε τον ναζί!! O Ρεχάγκελ υποψήφιος με την Μέρκελ!

Πολύ πιθανό είναι το ενδεχόμενο, ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας, Ότο Ρεχάγκελ, να πολιτευτεί με την Άνγκελ Μέρκελ!

Β.Κικίλιας: Μήπως πρέπει να αποκλειστούν από το διαγωνισμό, όσοι παράνομα έκανα έρευνες στην ελληνική ΑΟΖ για τους Τούρκους;

Mε άρθρο του στην ΑΞΙΑ ο Αναπληρωτής Γραμματέας Προγράμματος ΝΔ και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στη Περιφέρεια Αττικής Β. Κικίλιας καταγγέλει "ασαφή όρια και διακεκαυμένες ζώνες" στον Διαγωνισμό του ΥΠΕΚΑ , σχετικά με τους Υδρογονάνθρακες. Πριν δυο μέρες είχε τουιτάρει πως θα έβγαζε στην δημοσιότητα κάτι δυνατό... Το πε και το κανε... Διαβάστε τι έγραψε στην ΑΞΙΑ:
Στην Ελλάδα όταν εντάσσεις ένα πολύ σημαντικό θέμα, μέσα στους κανονιστικούς κώδικες ενός νόμου, τότε είτε θες να το υποβαθμίσεις είτε να το νομιμοποιήσεις.
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: 

Ε, όχι ρεπαιδιά δεν θα τ' αντέξουμε αυτό!!! «Κόβεται τούρκικο σήριαλ λόγω χαμηλής τηλεθέασης;»

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι υπεύθυνοι του Alpha δεν είδαν τα νούμερα που περίμεναν από τη νέα τούρκικη σειρά με τίτλο «Ρώτα την αγάπη» που προβάλλεται μετά το τέλος του κεντρικού δελτίου ειδήσεων με τον Αντώνη Σρόιτερ.

Βίντεο: Άδωνις ξεβρακώνει Τράγκα

Δείτε το:

Βετεράνοι ελασίτες παραδέχονται την εγκληματική τακτική τους εναντίον χωρικών της Μακεδονίας

Είχαμε δει εδώ την ενδιαφέρουσα ομολογία του ελασίτη καπετάνιου λόχου Κώστα Τσανικλίδη σχετικά με τους πραγματικούς λόγους της επίθεσης του ΕΛΑΣ εναντίον χωρικών.
Ο Τσανικλίδης είναι γενικώς αρκετά κατατοπιστικός γύρω από παρόμοια περιστατικά στην περιοχή του Κιλκίς τα οποία και έζησε απο πρώτο χέρι.

 Ενδεικτικό είναι το παρακάτω απόσπασμα απ΄το βιβλίο του:

Συναγερμός στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό

Σε κάψουλες διαφυγής βρήκε προσωρινά καταφύγιο το πλήρωμα του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού (ΔΔΣ) το βράδυ της Παρασκευής, καθώς υπήρχε κίνδυνος σύγκρουσης του σταθμού με διαστημικό σκουπίδι.

Θ. Νάκος: Ο Καμμένος μου προκαλεί γέλια

Σφοδρή επίθεση στον πρόεδρο των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» κ. Πάνο Καμμένο, εξαπέλυσε ο Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, Θανάσης Νάκος.

Δεν θα στηθεί εξέδρα στο Ηράκλειο-Με τον κόσμο οι "επίσημοι"-"Μαρία είσαι γαιδούρα"

Στην ανοιχτή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Κρήτης, με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων φορέων, ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευ.Κουκιαδάκης ανακοίνωσε την απόφαση να μη στηθεί εξέδρα "επισήμων".

Σε ελληνικά χωρικά ύδατα εισήλθε τουρκική φρεγάτα

Σε ελληνικά χωρικά ύδατα νότια της Κύθνου εισήλθε στις 06:30 η τουρκική φρεγάτα «GAZIANTEP», όπως ανακοίνωσε το ΓΕΕΘΑ. Στις 10 το πρωί η φρεγάτα εξήλθε των ελληνικών χωρικών υδάτων με...

Τέλος στις αντικειμενικές – Στο 20% ο ΦΠΑ

Δραστική μείωση του φόρου μεταβίβασης ενώ οι συντελεστές θα μειωθούν στο μισό. Τι προβλέπει το νέο φορολογικό νομοσχέδιο. Σε μια προσπάθεια να “αναθερμανθεί” η αγορά κατοικίας η κυβέρνηση Παπαδήμου προωθεί μεγάλες αλλαγές στην ακίνητη περιουσία.

Τον γαμάς ή δεν γαμάς; Βίαζε και έδερνε τις ανήλικες αδερφές του!

Σοκάρει την κοινωνία της Κυπαρισσίας η φρικιαστική είδηση πως ένας νεαρός βίαζε και ξυλοκοπούσε τις ανήλικες αδερφές του.

Το τραγικό περιστατικό έγινε γνωστό κατά την διάρκεια της δίκης στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κυπαρισσίας, όπου αποκαλύφθηκε...

Στα δίχτυα του ΣΔΟΕ ο Γ. Πλούταρχος – Χρωστά 300.000 ευρώ στην εφορία

Φουρτούνες για τον Γιάννη Πλούταρχο που έπεσε στα δίχτυα του ΣΔΟΕ και πρέπει να πληρώσει 300.000 ευρώ στην εφορία για να αποδεσμεύσει το σκάφος του.
 
Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Real Life” ο διάσημος Έλληνας τραγουδιστής φαίνεται ότι είχε αγοράσει ένα κότερο το “St. George” που είχε δηλωθεί ως επαγγελματικό, όμως τώρα φαίνεται πως κινδυνεύει να το χάσει από κατάσχεση λόγω οφειλών.

Ιδού τα επιτεύγματα του “καταλληλότερου” για πρωθυπουργός

Ο Βενιζέλος απομυθοποιήθηκε ως Υπουργός Οικονομικών ταχύτερα απο οποιονδήποτε άλλο προκάτοχο του. Τι να πρωτοαναφέρουμε; Τις δηλώσεις του τον περασμένο Ιούλιο οτ,ι «μπήκε πάτος στο βαρέλι;» Και από τότε σταματημό δεν είχαν τα μέτρα;

Φ.Κρανιδιώτης: “Οι εκλογές έπρεπε να έχουν γίνει τον περασμένο Δεκέμβριο” .... και γιατί δεν έγιναν ρε μεγάλε;;;;

"Οι εκλογές έπρεπε να έχουν γίνει τον περασμένο Δεκέμβριο, κάθε μέρα που περνά τα πράγματα γίνονται δυσκολότερα", ανέφερε στην κρατική τηλεόραση ο στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, Φ. Κρανιδιώτης, ενώ εξέφρασε την άποψη ότι σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας πρέπει να γίνουν νέες εκλογές.

Προσπαθούν οι αγνοί ομογενείς να σώσουν ότι γάμησ@@ οι ιθαγενείς κάφροι: Ξεκίνησε στην Times Square της Νέας Υόρκης η καμπάνια «Up Greek Tourism»

Και νέο κίνημα υπέρ των Ελλήνων. Αυτή τη φορά πρόκειται για φιλόδοξη καμπάνια προώθησης του ελληνικού τουρισμού. Τρεις Ελληνες, οι Γιώργος Κλειβοκιώτης, Στάθης Χαϊκάλης και Ονίκ Παλαντζιάν σχεδιάζουν τους τελευταίους δύο μήνες το "UP Greek Tourism".

Επιστροφές ΦΠΑ χωρίς... μεσάζοντες!

Σχέδιο δρομολογεί το υπουργείο Οικονομικών «ξεπαγώνοντας» επιστροφές ΦΠΑ 3 δισ. προς τις επιχειρήσεις, δίνοντας βαθιά «ανάσα» ρευστότητας στην αγορά. Επιστροφές ΦΠΑ χωρίς... μίζες. Αυτό είναι το σχέδιο που δρομολογεί το υπουργείο Οικονομικών «ξεπαγώνοντας» επιστροφές ΦΠΑ περίπου 3 δισ. ευρώ προς τις επιχειρήσεις, δίνοντας βαθιά «ανάσα» ρευστότητας στην αγορά.

Βίντεο: Ένταση και διαμαρτυρίες στη μαθητική παρέλαση

Υποψήφιος Α.Ε.: «Πολλοί μιλούν για αυτονομία της Κρήτης!. Που οδεύουμε;» (Ας σου απαντήσει ο κος Καμμένος φίλε!)

Ο υποψήφιος του Π. Καμμένου μεταξύ άλλων ρωτάει σε άρθρο του....

«Η Κρήτη όμως είναι ένας πλούσιος τόπος, με τεράστιο όγκο παραγωγής και εργατικούς ανθρώπους. Γιατί να πεινά; .... ..... Πολλοί είναι αυτοί που ρωτούν. Γιατί; Γιατί η Κρήτη πρέπει να βρίσκεται στην ίδια μοίρα με την υπόλοιπη Ελλάδα, ακούγεται από χιλιάδες στόματα σε όλο το νησί;.

Φώτο: Αστυνομικός με κυάλια στην ταράτσα της Βουλής :)))

Πολύ γέλιο:

Επίθεση των ΜΑΤ σε συγκεντρωμένους στη Βουκουρεστίου

Ένταση επικρατεί αυτή την στιγμή στο κέντρο, όπου καθηγητές της ΟΛΜΕ μαζί με φοιτητές φωνάζουν συνθήματα κατά της κυβερνητικής πολιτικής, ενώ παράλληλα αντιδρούν στην έντονη αστυνομική παρουσία.

ΝΔ: Απαξίωση για τον Καμμένο και επίθεση στον Βενιζέλο

Μπορεί ο Αντώνης Σαμαράς να βρίσκεται στην Ιβηρική χερσόνησο ωστόσο το μυαλό του είναι στην Αθήνα και στη στρατηγική που θα αναπτύξει η ΝΔ απέναντι στο νέο Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Οι συνεργάτες του κ. Σαμαρά οι οποίοι τον συνοδεύουν στο ταξίδι του στην Ιβηρική χερσόνησο ενημερώθηκαν νωρίς για τις δημοσκοπήσεις στον κυριακάτικο τύπο και ουδόλως έδειξαν να αιφνιδιάζονται αφού περίμεναν ότι η εικόνα του ΠΑΣΟΚ, μετά την εκλογή Βενιζέλου, θα βελτιωνόταν προσωρινά όμως, όπως εκτιμούν, ως αποτέλεσμα του επικοινωνιακού momentum και της προβολής που έτυχε η διαδικασία εκλογής του διαδόχου του κ. Παπανδρέου.

Χρυσή Αυγή: Αυτό πρέπει να κάνετε την 25η Μαρτίου

Η Χρυσή Αυγή για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου:
Να μη περάσουν τα σκοτεινά σχέδια της Χούντας του Μνημονίου!
Η συγκυβέρνηση και τα εξαπτέρυγά της θέλουν - με αφορμή μια ενδεχόμενη αναταραχή από σκοτεινές ανθελληνικές δυνάμεις - να αναβάλουν τις εκλογές και να συνεχίσουν έτσι..

Εισέπραττε τη σύνταξη της μητέρας του, που είχε πεθάνει

Στη σύλληψη 50χρονου που λάμβανε τη σύνταξη της μητέρας του που είχε πεθάνει επί ενάμιση χρόνο προχώρησε η Αστυνομία. Ο 50χρονος συνελήφθη το πρωί στο Χαϊδάρι αμέσως μετά την είσπραξη της σύνταξης από μηχάνημα αυτόματης ανάληψης (ΑΤΜ) καταστήματος Τράπεζας στη περιοχή του Αιγάλεω.

Πάγκαλος: "Εγκαταλείπω την πολιτική"... Στα παπάρια μας!

Την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στην ΝΕΤ. «Πήρα αυτή την απόφαση καθώς είμαι ήδη 35 χρόνια στη βουλή και ήρθε η ώρα να παραδώσω την σκυτάλη στους νέους», υπογράμμισε ο κ. Πάγκαλος.

Καζάκης στον Καμμένο ή τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α; (ΜΕρικές απαντήσεις στις μαλακί@@ του απίστευτου τύπου)

Ο οικονομολόγος και ιδρυτικό στέλεχος του "ΕΠΑΜ" Δημήτρης Καζάκης, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό και σε δημοσιογράφο που δεν μας έχει πει πόσα έφαγε από τον "ΑΘΗΝΑ 2004", επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε επικοινωνία με τον ΣΥΡΙΖΑ και με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ

    Αυτό δεν έχει ξαναγίνει.
   Σήμερα θα γίνει παρέλαση ,κεκλεισμένων θυρών.
   Χωρίς θεατές θα γίνει η μαθητική παρέλαση σήμερα στη Αθήνα.Τελικά η ΕΠΤΑΕΤΙΑ δεν είχε καθόλου φαντασία.
   Οι δημοκράτες μας το κατάφεραν και αυτό. Σε λίγο όλα θα γίνουν VIRTUAL στην Ελλάδα μας.Θα τα βλέπουμε σε κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης.
   Που είσαι ρε ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ που σε έλεγαν δικτάτορα.Εδώ να δεις ΠΛΕΡΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

   ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ