07 Απριλίου 2012

Ο Λάκης αφού φέσωσε όλο το ντουνιά... άνοιξε νέο μαγαζί!!

[Αλίμονο από τους μαλάκ@@ που χρωστάνε μερικά χιλιάρικα στην εφορία και δεν μπορούν να κάνουν βήμα... αυτό είναι το ελληνικό κράτος]

Δεν πτοήθηκε φαίνεται ο Λάκης Γαβαλάς από τις περιπέτειες που πέρασε τους τελευταίους μήνες, αφού επιστρέφει στο χώρο της μόδας με νέο κατάστημα.

Τρείς ερωμένες του Τάιγκερ Γούντς, μαζί σε ταινία πορνό!

Ένα call girl, μια νοικοκυρά και μια χορεύτρια ενώνουν τα κορμιά και τις εμπειρίες τους από το πως είναι να έχεις εραστή τον Τάιγκερ Γούντς και κυκλοφορούν την πρώτη συνεταιριστική-πορνοταινία με τίτλο 3 Mistresses. Με άλλα λόγια, ο θρίαμβος του υπαρκτού σουρεαλισμού.

Σαμαράς: "Στις 6 Μαΐου θα γίνουν εκλογές, θέλουν δε θέλουν κάποιοι"

"Eκλογές στις 6 Μαίου" δήλωσε με κατηγορηματικότητα ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Αντώνης Σαμαράς στην πρώτη ουσιαστικά προεκλογική του συγκέντρωση στο κλειστό στάδιο του Αιγάλεω όπου έδωσε και το βασικό πλαίσιο που θα κινηθεί μέχρι τις εκλογές.

Δημοσκόπηση: «Πολύ σημαντικό» θεωρούν οι πολίτες το πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης

Πολύ σημαντικό θεωρούν οι πολίτες το ζήτημα της παράνομης μετανάστευσης, σύμφωνα με έρευνα της Κάπα Research για λογαριασμό του Βήματος της Κυριακής.

Το 83,4% των ερωτηθέντων θεωρεί πολύ σημαντικό το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, ενώ...

«Άνοιγμα» ελληνικών ΑΕΙ στο εξωτερικό

Δυναμικό άνοιγμα σε πανεπιστήμια του εξωτερικού πραγματοποιούν ελληνικά ΑΕΙ, με ανταλλαγές φοιτητών, καθηγητών και ανάπτυξη μεταπτυχιακών προγραμμάτων.

Σύμφωνα με την Καθημερινή της Κυριακής, στην πρώτη γραμμή βρίσκονται συνεργασίες με ανώτατα ιδρύματα της...

Ο Ajax ζήτησε το γιο πασίγνωστου Έλληνα ηθοποιού

Ο σοφός λαός λέει ότι το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, μπορεί να μην έπεσε μέσα στην ιδιότητα, έπεσε όμως στις δυνατότητες, αφού φαίνεται ότι μπορεί ο γιος του...

Θαμμένοι σε 24 μέτρα χιόνι οι Πακιστανοί στρατιώτες

Κάτω από 24,3 μέτρα χιονιού βρίσκονται θαμμένοι οι Πακιστανοί στρατιώτες που καταπλακώθηκαν από χιονοστιβάδα, κοντά στα σύνορα με την Ινδία.

Γερμανία: «Οι επιχειρηματίες μας να αναζητήσουν ανέργους από τον Πειραιά ή τη Βαρκελώνη»

Η γερμανίδα υπουργός Εργασίας Ούρζουλα φον ντερ Λάιεν δηλώνει πρόθυμη να βοηθήσει χώρες με μεγάλο ποσοστό νεανικής ανεργίας, όπως η Ελλάδα και η Ισπανία, μια και η γερμανική οικονομία ανθεί.

Φωτογραφίες του ειδικού φρουρού που ξυλοκοπήθηκε στο Σύνταγμα

Δόθηκαν στη δημοσιότητα οι πρώτες φωτογραφίες του ειδικού φρουρού που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού το μεσημέρι στην πλατεία Συντάγματος.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που παρουσίασε το theinsider.gr, ο άντρας είναι γεμάτος με αίματα στο πρόσωπό. Στη μια φωτογραφία εμφανίζεται να φυγαδεύεται από δύο άντρες και στη συνέχεια να είναι καθιστός στο βαν με το οποίο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Ωράριο ελληνικού δημοσίου σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία διώχνει τους τουρίστες

Σε μία χώρα που ένα μεγάλο μέρος των εσόδων προέρχεται από τον τουρισμό, το ελληνκό ωράριο των μουσείων και των αρχαιολογικών χώρων "διώχνει" τους τουρίστες. Οι αρχαιολογικοί χώροι και τα μουσεία, αντί να λειτουργούν με ωράρια που να διευκολύνουν την προσέλκυση όσο το δυνατόν περισσότερων τουριστών, τελικά αυτά κλείνουν στις 3 το μεσημέρι.

DJ: Προσφορά της Gazprom για την ΔΕΠΑ

Ο ρωσικός "κολοσσός" Gazprom υπέβαλε μια προκαταρκτική προσφορά για να αγοράσει την ελληνική εταιρεία αερίου ΔΕΠΑ, ανακοίνωσε σήμερα ο Αντιπρόεδρος της εταιρείας Alexander Medvedev.

Ειδικός φρουρός νοσηλευεται στο νοσοκομείο έπειτα απο επίθεση αγνώστων

Σε ειδικό φρουρό που βρισκόταν στην Όθωνος της πλατείας Συντάγματος επιτέθηκαν άγνωστοι ενώ επέστρεφαν, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, από την κηδεία του Δ.Χριστούλα.

Ο καθένας λέει τη μαλακ@@ του έτσι κι αυτός: "Η Ελλάδα πρέπει να βγει από την Ευρωζώνη και να ξεγράψουμε τα δάνεια που της δώσαμε"

Σε συνέντευξή του στο Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Οικογενειακών Επιχειρήσεων Λουτς Γκέμπελ, προβλέπει ότι «η Ελλάδα δεν θα επιβιώσει στην Ευρωζώνη ούτε θα μπορέσει να ορθοποδήσει». Συμφωνα με τον κ. Γκέμπελ, τα συνεχώς νέα μέτρα λιτότητας δεν πρόκειται στο τέλος να λειτουργήσουν, ενώ οι διαδηλώσεις διαμαρτυρίας θα αυξηθούν.

Συγκλονίζει η επιθανάτια εμπειρία, ενος τρίχρονου αγοριού που ηταν κλινικά νεκρο, για 3 ώρες

Ένα τρίχρονο αγόρι στη Γερμανία, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού στις όχθες μιας λίμνης, στην περιοχή Lychen, στο Brandenburg, έπεσε μέσα στο νερό και ανασύρθηκε από τον παππού του χωρίς καθόλου σφυγμό!

Αμέσως μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο όπου 4 γιατροί προσπαθούσαν για ώρες να τον επαναφέρουν στη ζωή. Μετά από 3 ώρες και 18 λεπτά (!!) κι ενώ κάθε ελπίδα έμοιαζε να έχει χαθεί για τον μικρό Πολ (στη φωτογραφία), ο καρδιογράφος άρχισε δειλά-δειλά να καταγράφει καρδιακούς παλμούς.

Το βίντεο της άσκησης ΠΥΡΠΟΛΗΤΗΣ

Η άσκηση ΠΥΡΠΟΛΗΤΗΣ που παρακολούθησε η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του ΥΕΘΑ σε βίντεο.Η άσκηση πήγε καλά και είχε αρκετά εντυπωσιακά στυγμιότυπα. Τα πιο ενδιαφέροντα από τα σενάρια στα οποία συμμετείχαν και οι τρεις Κλάδοι των ΕΔ συμπεριλαμβάνονται στο οκτάλεπτο βίντεο.

Δείτε ζωντανά την ομιλία του Α. Σαμαρά στο Αιγάλεω στις 19:30

Δείτε το:

Δημοσκόπηση: Προβάδισμα οκτώ μονάδων η ΝΔ από το ΠΑΣΟΚ

Με οκτώ μονάδες διαφορά προηγείται η ΝΔ από το ΠΑΣΟΚ στην πρόθεση ψήφου επί των εγκύρων, σύμφωνα με δημοσκόπηση που θα δημοσιευτεί στον κυριακάτικο Τύπο.

Η έρευνα, που διενήργησε η «ALCO» για το «Πρώτο Θέμα», στην πρόθεση ψήφου με αναποφάσιστους, άκυρα και αποχή, η διαφορά ανάμεσα στα δύο κόμματα μειώνεται στο 6,7%. Ειδικότερα...

Bundesliga 29η αγωνιστική

Bundesliga 29η αγωνιστική-Νίκησε η Ντόρτμουντ, παρέμεινε στο +3 από την Μπάγερν
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λεβαντόφσκι ο οποίος σκόραρε δύο γκολ η Ντόρτμουντ νίκησε με 3-1 την Βόλφσμπουργκ εκτός έδρας και διατήρησε την απόσταση των τριών βαθμών από την Μπάγερν Μονάχου.Αναλυτικά τα αποτελέσματα

Στη Βουλή διορίστηκε ένας υπάλληλος, σε ποιού το γραφείο λέτε;

Όπως μας ενημερώνει με δόξα και τιμή το ΦΕΚ Νο48, από 1-1-2012 στη Βουλή διορίστηκε υπάλληλος για το γραφείο του ……

Βίντεο: O Αργύρης Ντινόπουλος για τον Π. Καμμένο

Δείτε το:

Κι άλλος αυτοκτόνησε (στο Βόλο) αλλά δεν είχε κόρη σοσιαλίστρια...

Τέλος στη ζωή του έβαλε ένας 75χρονος συνταξιούχος στο λόφο της Γορίτσας, σήμερα το μεσημέρι. Ο ηλικιωμένος άνδρας έδεσε ένα σχοινί σε κλαδί πεύκου και κρεμάστηκε, ενώ λίγο αργότερα περαστικοί ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ που όταν έφτασε ήταν ήδη αργά, σύμφωνα με το e-volos.gr.

DHW για πολεμικές αποζημιώσεις: Οι πολιτικοί σας έχασαν πολλές ευκαιρίες στο παρελθόν να τις ζητήσουν-Λύση μόνο από ελληνογερμανική επιστημονική επιτροπή

Με «πλήρη απομόνωση» προειδοποιεί την Ελλάδα ο Γερμανοελληνικός Επιχειρηματικός Σύνδεσμος DHW, στην περίπτωση που επιμείνει στη συζήτηση για τις γερμανικές πολεμικές αποζημιώσεις.

Με ανακοίνωση του ο DHW εκφράζει την έντονη ανησυχία του για την εξέλιξη των ελληνογερμανικών σχέσεων, καθώς η Ελλάδα με την επαναφορά στο προσκήνιο της συζήτησης για τις πολεμικές αποζημιώσεις κινδυνεύει «ανοίγοντας και ένα άλλο μέτωπο, να απομονωθεί πλήρως ευρωπαϊκά με απρόβλεπτες επιπτώσεις για την ελληνική οικονομία, την ασφάλεια και την κοινωνική ειρήνη».

Βρήκαν κλοπιμαία από το πλιάτσικο στα καταστήματα της Αθήνας στο "18 Άνω" στο ψυχιατρείο στο Δαφνί!!!

[Είναι και πρεζόνια οι αναρχοαριστεροί του κώλου]


Εισαγγελική έρευνα διέταξε η Ελένη Ράικου. Αφορά σάκους που προέρχονταν από το πλιάτσικο της 12ης Φεβρουαρίου στην Αθήνα
Εισαγγελική παραγγελία για έρευνα στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής έχουν προκαλέσει καταγγελίες που αφορούν τον εντοπισμό στη μονάδα απεξάρτησης του νοσοκομείου, σάκων με κλοπιμαία από το πλιάτσικο που ακολούθησε τα επεισόδια της 12ης Φεβρουαρίου στο κέντρο της Αθήνας.

Αριστερή τρομοκρατία χουλιγκάνων: Ή εμείς ή κανείς... (βίντεο με γιαούρτωμα)

Νεαροί κουκουλοφόροι την ώρα που το δελτίο ειδήσεων του ΗΠΕΙΡΟΣ TV βρισκόταν σε εξέλιξη, εισέβαλαν στο πλατό και άρχισαν να πετούν γιαούρτια και αυγά στον παρουσιαστή Παναγιώτη Μπούρχα και τον καλεσμένο του! Φυσικά η συζήτηση με τον καλεσμένο που είναι υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα «Ανεξάρτηροι Ελληνες» διακόπηκε!

Ο Ριέρα "καινούργιος"... όπως τον έκανε ο Μέλο (φώτο)

Οι πρώτες αποδείξεις του ξυλοδαρμού του πρώην άσου του Ολυμπιακού από τον συμπαίκτη του στην Γαλατασαραϊ, Φελίπε Μέλο είδαν το φως της δημοσιότητας. Τα τουρκικά ΜΜΕ δημοσιεύουν το Σάββατο φωτογραφία με το μαυρισμένο μάτι του Ριέρα, αποτέλεσμα του άγριου καυγά που είχε με τον Βραζιλιάνο συμπαίκτη του πριν από λίγες μέρες. Δείτε τον:

Κι άλλη αυτοκτονία στην Καβάλα αλλά δεν ήταν αριστερός για να τον κλάψουμε...

[Αυτή η αυτοκτονία δεν ήταν πολιτική πράξη αλλά "δείχνει την κατάθλιψη στην οποία έχουν πέσει οι γηραιότεροι"... έτσι τουλάχιστον την ψυχαναλύει η είδηση]

Μια αυτοκτονία ηλικιωμένου ανθρώπου που είχε μια υποδειγματική ζωή κι άφησε ιδιόχειρο σημείωμα ότι το κάνει γιατί δεν αντέχει τον εξευτελισμό και την κρίση απασχολεί από χθες που συνέβη την Καβάλα και την ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης.

Νέα δημοσκόπηση Public Issue: Σταθερά πρώτη με διαφορά η ΝΔ

Σταθερό προβάδισμα στη ΝΔ και αύξηση του ποσοστού του ΠΑΣΟΚ δείχνουν τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης της Public Issue για την «Καθημερινή της Κυριακής».

Μόνος του έλεγε Ευαγγελάτος ειδήσεις και... μόνος του τις άκουγε!

Δε φτάνει που αποφάσισε ως γνήσιος απεργοσπάστης να βγάλει την εκπομπή του στον αέρα (όπως και οι υπόλοιποι απεργοσπάστες του ΣΚΑΪ, για να μην φανεί ότι έχουμε και εμπάθεια), τερμάτισε και τελευταίος! Ναι, χωρίς κανένα κανάλι ιδιωτικού σταθμού να μεταδίδει δελτία ειδήσεων, ούτε καν ζωντανό πρόγραμμα, ο απίθανος Νίκος Ευαγγελάτος κατάφερε αυτό που φάνταζε ακατόρθωτο...

Π. Κωστόπουλος: Εκτός από διευθυντής στον ΑΝΤ1 το λαμόγιο αγόρασε και μετοχές!!!... με τα λεφτά που έκλεψε από τους πρώην υπαλλήλους του

Μόλις πριν από τρεις μέρες, με επίσημη ανακοίνωσή της προς τα media, η ΔΑΦΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ενημέρωνε για τη νέα θέση που αναλαμβάνει ο Πέτρος Κωστόπουλος στον όμιλο.

Καρφιά Siemens σε Έλληνες πολιτικούς: “Ορισμένοι είχαν υπερβολικές απαιτήσεις”

Σε "υπερβολικές απαιτήσεις ορισμένων Ελλήνων πολιτικών" αποδίδει ο αντιπρόεδρος του ομίλου Siemens την καθυστέρηση στην επίτευξη συμφωνίας της εταιρείας με την ελληνική κυβέρνηση. "Η επιστροφή στην δραχμή δεν θα ήταν η λύση στα προβλήματα" της Ελλάδας, τονίζει ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος του ομίλου Siemens Πέτερ Σόλμσεν σε συνέντευξη που παραχώρησε στις εφημερίδες "Suddeutsche Zeitung" και "Καθημερινή".

Σοκ στην Αγγλία: Μητέρα έβαζε το σύντροφό της να βιάζει τις κόρες της

Φρίκη έχει προκαλέσει η διεστραμμένη δράση μίας μητέρας στην Αγγλία, η οποία έβλεπε τον σύντροφό της να βιάζει τις ανήλικες κόρες της κάτω από τη δική της, μάλιστα, παρότρυνση. Ο λόγος;

Βίντεο: ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΙΛΑ - Η αυτοκτονία μπορεί να είναι «πολιτικό μήνυμα» αλλά μήνυμα αγωνιστικότητας δεν είναι!

Σοφή κουβέντα από τον Σίλα: Μπορείτε να φανταστείτε που θα ήμασταν αν ο Λεωνίδας είχε αφήσει το παρακάτω σημείωμα στους Σπαρτιάτες:

CNN: Έξαρση αυτοκτονιών στην Ελλάδα της κρίσης

Όταν η τράπεζα του Απόστολου Πολυζώνη αρνήθηκε να τον δει τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο 55χρονος Έλληνας επιχειρηματίας είχε μόλις 10 ευρώ στην τσέπη του. Άνεργος και πνιγμένος στα χρέη σκέφτηκε ότι το μόνο που μπορούσε να αγοράσει με τα χρήματα που του απέμειναν ήταν να αγοράσει μια φιάλη αερίου.

Πακιστάν: Χιονοστιβάδα καταπλάκωσε 150 στρατιώτες στα σύνορα με Ινδία

Πάνω από 150 Πακιστανοί στρατιώτες έχουν καταπλακωθεί από χιονοστιβάδα, στη πολυσυζητημένη περιοχή Κασμίρ στα σύνορα με την Ινδία, ανακοίνωσαν οι αρχές του στρατού.

Βίντεο: Παίκτης επιτίθεται μεμανία στο διαιτητή και συλλαμβάνεται επί τόπου!

Έγινε σε πρωτάθλημα χαμηλής κατηγορίας στη Βραζιλία όταν ο διαιτητής αποπειράθηκε να του δείξει κόκκινη κάρτα. Δείτε το:

Η πραγματική δημοσκόπηση της ALCO: Στο 25% σκαρφλώνει η ΝΔ

Η χθεσινή καρτέλα ήταν αποτέλεσμα photoshop από ιστολόγιο και όπως βλέπετε δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική δημοσίευση:


Θυμίζουμε ότι σε δημοσκόπηση της ίδιας εταιρίας για το STAR στις 26 Ιανουαρίου η Νέα Δημοκρατία έπαιρνε 21,7%, ενώ ακολουθούσαν το ΠΑΣΟΚ με 11,1%, η Δημοκρατική Αριστερά με 8% , το ΚΚΕ με 7,7%, ο ΣΥΡΙΖΑ με 6,1% και ο ΛΑΟΣ με 5%.

Ενώ πέρσι το Απρίλιο η ΝΔ έπαιρνε μόλις 19,4% και ήταν πίσωαπό το ΠΑΣΟΚ που είχε 21,5%


*Η σωστή δημοσκόπηση της ALCO είναι από το http://olympia.gr

Ρεν: «Μεγάλο λάθος η ένταξη της Ελλάδας στην Ευρωζώνη»

«Μεγάλο λάθος» χαρακτήρισε την ένταξη της Ελλάδας στην Ευρωζώνη ο ευρωπαίος Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων Όλι Ρεν.

«Δεν θέλω να αναφερθώ σε ονόματα ή να επικρίνω κανέναν, όμως το γεγονός ότι η Ελλάδα μπόρεσε να ενταχθεί στην ευρωζώνη το 2001 είναι, κρίνοντας εκ των υστέρων και ίσως από τότε, μεγάλο λάθος», είπε ο κ. Ρεν σε συνέντευξή του σε φινλανδικό τηλεοπτικό δίκτυο την Παρασκευή.